azt még nem tudom mennyivel alatta:))
azt még nem tudom mennyivel alatta:))
Nem tudom.
A Raffi után a Nomura is leminősítette, adják keményen, de ami a legborzasztóbb a sorsát tekintve a Kapcsos László és Marosi László támadása.
Azt javaslom, gondold át a vételt.
800 alatt visszaveszem.
úúúh fene, akkor várok egy picit, hogy merre is megy a papír, épp most akartam visszaszállni...
745+74 = 819, teljesen korrekt szerintem...
Na, Nomura beleköpött reggelire a kávéscsészébe. :-(
"Semlegesről csökkentésre minősítette le ma reggel a Magyar Telekom részvényeit a Nomura. A célárfolyam 760-ról 745 forintra csökkent."
alakul a molekula,mocorog az atom,a genetikusokat csókoltatom:)
sokan pörögnek a makiban a tutiban:))
Még ne add el, venni akarok. Szólok, ha dobhatod! :-)
úúúúú hallod, neeee csak azt ne, össze akarod omlasztani a tkomot? habár jobban belegondolva, lehet hogy jó is kisülne ebből :-)))))
mondjuk most már átérzem, hogy tavaly miért adtam el anno 520 körül...
Mindegy most türelmes leszek, ha a fene fenét is eszik , a fene egye meg!
74 HUF/810 az még mindig több, mint 9% hozam...Majdnem duplája az állampapírnak. Ezt totál alulárazza a piac. Pedig tuti, hogy egy hóanp múlva itt az osztaléklovetta...
Miért nem kell senkinek az ingyen lóvé?
Lehet, hogy hitelt kellene felvegyek és TKOM osztalékra?!?
tudod egy trend addig tart, amíg meg nem figyeli az ember...
Amúgy azt is lehet látni, hogy a végére mindig kicsit felhúzzák.
Amolyan nyugdíjasoknak való részvény. Nincs nagy hepe hupa, reggel és este rá kell nézni és nyugtázni a 3 ft előnyt...
napok óta fent nyit, és egész nap csorog lefelé.
ha a mai short zárásom holnap reggel nyerő lesz, és biztosan újranyitom, aztán napközben lehet, megint lezárom:)
araszolgat a kis csődör felfele.
4körül leszek remélhetőleg... addig is öntsétek be 800ig, majd 795ig, egy picit fel 798ig, majd a Bazsy kedvéért is 790ig leszúrathatjátok... mire visszajövök legyen elintézve, ne keljem csalódnom a reggeli sokk hatás után délután is :))))))
Ok, akkor az avatarommal hozom s viszem a kocsmába, s még a tetőt is kinyitom neki! :-)
1 ser elég kisstílű ajánlat max 770-es bekerhez nem ?
Kend skót tetszik lenni? :-D
Nézd, én számítok Rád!
A spekulációm alapjai:
- Osztalékfizetés előtt van, tehát ha jövőre is tejelnek, akkor majdnem 20% esik be (745 óta veszem)
- Nem ment annyit, mint a többi blue, nem érte el még a 2009-es csúcsot se.
- Fülescsésze kialakulása, ahol a fül azért alakul ki, mert te vettél. Amint eldobod bukóban, azonnal 830 fölé megy, validálja az alakzatot, s négyszámjegyű árfolyama lesz. Én pedig örömömben legközelebb meghívlak egy serre! :-)