Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Köszönöm. Igen, szerint…

#225022 hosszhuszár

Köszönöm.

Igen, szerintem is mehet OT vizsgára.

Mutattam hozzáértőknek, Ők is ezen a véleményen vannak.

Sziasztok. Vettem egy ö…

#225014 hosszhuszár

Sziasztok.

Vettem egy öregecske mercit.

Szerintem jó állapotó, de itt a videó róla.

Még nem ért haza, a szállítást intézem:

Re: nincs cím

#225012 Sumér harcos Előzmény: #225008

na most már kezdtek engem is kiváncsivá tenni ezzel az etanollal....:)

igaz én most olyan diesellel járok,mely általában 4.5l/100-al jár az utóbbi évek lenyugodott kezem alatt....és közben egy nagytestű kombi....

2004 óta hajtok dieseleket,előtte csak a jó kis szőkitős időszakban volt dieselem 1992-1994-ig,amely kifeküdt a sok savazott szar gázoljtól...hiába volt új auto akkor...

ott untam rá a dieselre,ledermedt,ott hagyott hideg éjszakán csavargás közben....

ma már ilyen gond nincs a dieselekkel elfogyott a piros olaj mindenkinél:)))))

én a voyager-el csak eta…

#225008 Ricsi

én a voyager-el csak etanollal járok. Ha nagyon hideg van, akkor keverem, mert nehezen indul be, de tavasztól őszig ezzel járok. Kiszámoltam, az autó már ingyen van:))

hasznaltauto.hu

#225006 Sumér harcos

DAIHATSU CUORE 850 ETANOL

CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, pótkerék, riasztó.

A legutóbbi érdeklődő a próbaúton, behúzott kézifékkel megfőzte a motort, ezért hengerfejes lett. Így az autó jelképes összegért elvihető. Ideális városi kisautó, de országúton is megállja a helyét - rendkívül fürge.

50.000ft

nem tudom elképzelni,hogyan zajlott le az a próbaút:)főleg,ha végén az érdeklődő azt mondta,köszönöm-viszlát:)

Re: .

#224217 Kardj Előzmény: #224199

épp most akartam irni h bármi kérdésed van a leírtakon kívül szívesen válaszolok.

Re: .

#224199 Euroman Előzmény: #223840

Üdv! Az 1,6-os benzines golfomat át kívánom alakíttatni (csak egy kis doboz, benne az elektronikával) bioethanol üzeműre. Van valakinek erről tapasztalata? Internetes honlapokdícsérik, de hátha itt is van valakinek? Válaszokat előre is köszönöm!

.

#223840 Sumér harcos

genfi autoszalon képeit elnézve,egyszerűen a Kiák tetszenek a legjobban....

kezdek elfogult lenni ezzel a márkával....

KIA Cadenza

Kia Sportage

de tetszenek ezek a kis kockák is,Kia soul....mondjuk az alapok ezekből elég műanyag belsejűek...

Kiától valami jó kis sportkocsi hiányzik még nagyon.....

Re: ethanol

#221912 GáborGábor Előzmény: #221892

Nem is azt írtam, hogy nehezebben melegszik be. De nyáron nem is fogja a hűtőd szétnyoni a forróvíz. A hidegindításhoz meg, többlet üza kellett - gondolom innen, a messzeségből ...

:)

Re: ethanol

#221892 Kardj Előzmény: #221867

eddig nem tapasztaltam h a motor nehezebben melegedne be az igaz h nehezebben indul hidegen de ezen épp most állítottunk :D alapból nem vettem észre h nehezebben melegedne.