Köszönöm.
Igen, szerintem is mehet OT vizsgára.
Mutattam hozzáértőknek, Ők is ezen a véleményen vannak.
Köszönöm.
Igen, szerintem is mehet OT vizsgára.
Mutattam hozzáértőknek, Ők is ezen a véleményen vannak.
vagány....
ezen kell egyáltalán vmit is újitani?ez igy ahogyan áll mehet OT vizsgára,nem?
óóó, gratulálok :)
Meg lesz az S árának a helye.. úgy látom majd át kell guruljak a XVI-ba. :-)
Sziasztok.
Vettem egy öregecske mercit.
Szerintem jó állapotó, de itt a videó róla.
Még nem ért haza, a szállítást intézem:
tudod, gázolajjal szántunk, benzinnel közlekedünk :))))
na most már kezdtek engem is kiváncsivá tenni ezzel az etanollal....:)
igaz én most olyan diesellel járok,mely általában 4.5l/100-al jár az utóbbi évek lenyugodott kezem alatt....és közben egy nagytestű kombi....
2004 óta hajtok dieseleket,előtte csak a jó kis szőkitős időszakban volt dieselem 1992-1994-ig,amely kifeküdt a sok savazott szar gázoljtól...hiába volt új auto akkor...
ott untam rá a dieselre,ledermedt,ott hagyott hideg éjszakán csavargás közben....
ma már ilyen gond nincs a dieselekkel elfogyott a piros olaj mindenkinél:)))))
én a voyager-el csak etanollal járok. Ha nagyon hideg van, akkor keverem, mert nehezen indul be, de tavasztól őszig ezzel járok. Kiszámoltam, az autó már ingyen van:))
DAIHATSU CUORE 850 ETANOL
CD-s autórádió, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, pótkerék, riasztó.
A legutóbbi érdeklődő a próbaúton, behúzott kézifékkel megfőzte a motort, ezért hengerfejes lett. Így az autó jelképes összegért elvihető. Ideális városi kisautó, de országúton is megállja a helyét - rendkívül fürge.
50.000ft
nem tudom elképzelni,hogyan zajlott le az a próbaút:)főleg,ha végén az érdeklődő azt mondta,köszönöm-viszlát:)
épp most akartam irni h bármi kérdésed van a leírtakon kívül szívesen válaszolok.
olvass vissza, fél topik erről szól :) Vitara blog is
Üdv! Az 1,6-os benzines golfomat át kívánom alakíttatni (csak egy kis doboz, benne az elektronikával) bioethanol üzeműre. Van valakinek erről tapasztalata? Internetes honlapokdícsérik, de hátha itt is van valakinek? Válaszokat előre is köszönöm!
genfi autoszalon képeit elnézve,egyszerűen a Kiák tetszenek a legjobban....
kezdek elfogult lenni ezzel a márkával....
KIA Cadenza
Kia Sportage
de tetszenek ezek a kis kockák is,Kia soul....mondjuk az alapok ezekből elég műanyag belsejűek...
Kiától valami jó kis sportkocsi hiányzik még nagyon.....
Asszem, nicket váltok - Gyurcsók leszek eztán ...
:)
Nem is azt írtam, hogy nehezebben melegszik be. De nyáron nem is fogja a hűtőd szétnyoni a forróvíz. A hidegindításhoz meg, többlet üza kellett - gondolom innen, a messzeségből ...
:)