10. hete emelkednek a készletek, $ erő, tényleg minek is essen:))
10. hete emelkednek a készletek, $ erő, tényleg minek is essen:))
a készlet adat csak a duplája most ezért minek essen :D
Nem úgy néz ki, de egy 82 péntekre nekem idiótának tetszene:))
Nem is nézem. Minek? Meglepödnék, ha a shortom jó lenne 5 napon belül.
Most én is hanyagolom.A shortjaim csúnyán elbántak velem,viszont a cukor most jobban tetszik,ma is hozott egy kicsit vissza.
A 87 nehéz dió neki. De,ha így halad meg lesz hamarosan.A 90 lesz a következő nagy akadály.
Olajon berosálok. Aki ebben 15 percnél hosszabb időre vesz fel pozit az vagy komplett idióta, vagy tele van lóvéval. Ezt bőven elég adatokkor bekapcsolni.....
Az olaj mozgását több minden határozza meg és ezek szerint mindenre megmozdul valamerre,de inkább felfelé. A dollár emelkedik az olaj tesz rá nagy ívben. Az elemzők is inkább keresnek valami hírt amire ráfoghatják,hogy most ezért ment fel.Pedig a nagyhalak mozgatják a piacot. Egy biztos,hogy venni kellett volna az olajat 80-nál. Visszanézve 2hét alatt 6dollárt ment fel.
Mindig? A megmondtákra jo példa a 30 körüli cukornál várt 33-as ár.
Az a baj,hogy trend ellen játszunk. Megmondták,hogy 90-re felmegy és év végére 60-ra lemegy.
Szerintem felszabadulnak a pénzek és mennek az árutőzsdére. Ha nő a gazdaság és a jólét akkor nő a kereslet is.
Napos grafikonon vissza kéne jönnie legalább 84-ig. Erre most kíváncsi leszek.
ha nagyon indokot kellene találni talán annyi vmiben kell legyen a pénz, és mivel állampapír bankbetét sokat nem hoz, pánik meg elült megy olajba , részvénybe stb..
Mondjuk amióta elvitték 150-ig egy recessziós hangulatban én már olajnál semmin nem lepődöm meg, veszélyes egy termék.
Lassan én is nyitok egy topikot mint euroman.
Illetva a másik topikom mellé, amibe szintén régen írtam..
én ezért vesztettem el a fonalat.Találtam egy papírt, ahol 1,51-es eurusd mellett 76.xx volt az olaj.
Én nem csak az olajat nem értem, hanem az egészet....
nem kereskedtem még idén olajjal, őszintén szólva azért mert nem értem utóbbi idők mozgását, brutál dollár erősödés mellett elég sokat drágult idén.
Certi épp -370 Ft/db. F@sz@. Ez a kilépés már nekem is rég aktuális....
Példának okáért a napi max alatt volt 0,03 usd-vel a stoppom....
A cukrom nekem is bejött. DE félre értettél. Én a komplett tőzsdézésre gondoltam. (Ha stoppot teszek 1 usd-re olajban akkor azt simán kiszedi. A 2 usd-t is. 3-4 usd meg már fáj....)
Ezen már én is vergődök egy ideje. :((
Amit a cukron behoztam azt most az olaj triplán viszi el.
annál is inkább, mert lassan elkezdem gyűjteni a pénzt, hogy a 95-120 dolláros ár okozta általános üzemanyagáremelkedés miatt bekövetkező általános áremelkedés ellenére meg tudjak vásárolni mindent amit eddig megvettem...