Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#222632 Roller Előzmény: #222616

Most én is hanyagolom.A shortjaim csúnyán elbántak velem,viszont a cukor most jobban tetszik,ma is hozott egy kicsit vissza.

A 87 nehéz dió neki. De,ha így halad meg lesz hamarosan.A 90 lesz a következő nagy akadály.

#222616 Amatoregy Előzmény: #221657

Olajon berosálok. Aki ebben 15 percnél hosszabb időre vesz fel pozit az vagy komplett idióta, vagy tele van lóvéval. Ezt bőven elég adatokkor bekapcsolni.....

#221657 Roller Előzmény: #221616

Az olaj mozgását több minden határozza meg és ezek szerint mindenre megmozdul valamerre,de inkább felfelé. A dollár emelkedik az olaj tesz rá nagy ívben. Az elemzők is inkább keresnek valami hírt amire ráfoghatják,hogy most ezért ment fel.Pedig a nagyhalak mozgatják a piacot. Egy biztos,hogy venni kellett volna az olajat 80-nál. Visszanézve 2hét alatt 6dollárt ment fel.

#221612 Roller Előzmény: #221604

Az a baj,hogy trend ellen játszunk. Megmondták,hogy 90-re felmegy és év végére 60-ra lemegy.

Szerintem felszabadulnak a pénzek és mennek az árutőzsdére. Ha nő a gazdaság és a jólét akkor nő a kereslet is.

Napos grafikonon vissza kéne jönnie legalább 84-ig. Erre most kíváncsi leszek.

#221605 banyaiz Előzmény: #221602

ha nagyon indokot kellene találni talán annyi vmiben kell legyen a pénz, és mivel állampapír bankbetét sokat nem hoz, pánik meg elült megy olajba , részvénybe stb..

Mondjuk amióta elvitték 150-ig egy recessziós hangulatban én már olajnál semmin nem lepődöm meg, veszélyes egy termék.

#221602 Amatoregy Előzmény: #221600

én ezért vesztettem el a fonalat.Találtam egy papírt, ahol 1,51-es eurusd mellett 76.xx volt az olaj.

Én nem csak az olajat nem értem, hanem az egészet....

#221600 banyaiz Előzmény: #221598

nem kereskedtem még idén olajjal, őszintén szólva azért mert nem értem utóbbi idők mozgását, brutál dollár erősödés mellett elég sokat drágult idén.

#221597 Amatoregy Előzmény: #221596

A cukrom nekem is bejött. DE félre értettél. Én a komplett tőzsdézésre gondoltam. (Ha stoppot teszek 1 usd-re olajban akkor azt simán kiszedi. A 2 usd-t is. 3-4 usd meg már fáj....)

#221596 Roller Előzmény: #221593

Ezen már én is vergődök egy ideje. :((

Amit a cukron behoztam azt most az olaj triplán viszi el.

#221595 Amatoregy Előzmény: #221593

annál is inkább, mert lassan elkezdem gyűjteni a pénzt, hogy a 95-120 dolláros ár okozta általános üzemanyagáremelkedés miatt bekövetkező általános áremelkedés ellenére meg tudjak vásárolni mindent amit eddig megvettem...

#221593 Amatoregy Előzmény: #221562

azt hiszem befejezem ezt az egészet. Csak az idegeskedés megy.

Legalább elmondhatom, hogy ezt is kipróbáltam.... (itt an block az egész tőzsdére gondolok....)

Hacsak valami egetverő nem történik a következő napokban...