Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#222364 Ricsi Előzmény: #222360

Azt nem tudok, én 11-en adtam el. Most figyelem, mi volt ez. Vissza csak 20 körül szállnék.

#222358 learn Előzmény: #222328

Kiváncsi lennék, hogy a közgyülés elkezdésekor miért indult meg rögtön lefelé az árfolyam..

(Kiszivárgott információ? Befektetői félelmek? Beijesztés/taktikázás?)

#222326 balacy Előzmény: #222274

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Igazgatósága

összehívja a társaság évi rendes közgyűlését.

A közgyűlés időpontja: 2010. április 7. 10:00 óra

A közgyűlés helye: Magyar Telekom Székház Tölösi Konferencia Központ

Budapest I., Krisztina krt. 55.

Van még kilenc perced a kezdésig!

Nem tudja vki mikor van …

#222274 KawaBazsy

Nem tudja vki mikor van a közgyűlés ma, s hol lesz az eredmény? Bét honlap?

mi van ha nem fizetnek o…

#222220 Ibiza

mi van ha nem fizetnek osztalékot? vagy nem fizethetik ki ha jól tudom tart még az a per miszerint jogtalan volt a tavalyi kifizetés..esetleg egy akvizíciós bejelentés..

#222219 Kissherceg Előzmény: #222098

sztm totál jól viselkedik a papír, céláram 816volt kb, most kicsit pihen a papír, ne legyél mohó, fog ez száguldozni :) RSI durván az egekben van, tehát TA alapon 800as visszateszt beleférne, 780 alá már nem.

#222213 KawaBazsy Előzmény: #222085

Átdobtam a chart nézetét hetire, s nekem egy nagy füles csésze rajzolódott ki, az októberi bezuhanás a kezdete, s kb 830 a nyakvonal. Ha a közgyülin jó dolgok történnek, akkor akár realizálódhat is, s akkor meglesz a 4 számjegyű célárad. Úgyhogy a véleményem továbbra is strong buy. Egon meg rajzolgathat nekem Eliot-okat a fülre, a tavalyi Telkó elemzést osztalék előtt is totál elkúrta, pedig akkor nagyon akartam venni.

#222117 KawaBazsy Előzmény: #222098

Majd visszaveszik az elvtársak osztalék után, meg jó lesz majd tartani a buxot, ha a többi már nem megy..

#222098 matgab Előzmény: #222096

Én hiszek az összeesküvésekben, de mi az, hogy lent tartják? Ki és miért önti számolatlanul és miért nem veszik a túloldalon?

#222096 KawaBazsy Előzmény: #222085

Sztem lent tartják, h elbizonytalanítsák a népet, mint téged. Én minimum dupla csúcsra várom. Amúgy azt olvastam, h a cég - kiegészítendő a csökkenő távközlési bevételeket - az energiapiacon is színre lép. Én veszem továbbra is akár fel, akár le megy.

Amúgy meg holnap közgyüli után többet tudunk.