Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#222095 banyaiz Előzmény: #222093

igaz akkor egy viszonylag stabil szintről kezdett el felkúszni, most meg már 680 óta emelkedik, szóval mindig más a történet. :D

#222093 banyaiz Előzmény: #222085

most éppen ennyivel látják kockázatosabbnak mint az állampapírt. Amúgy jogos amit írsz, de pl idei évben még osztalék javaslat után is öntötték intézmények, arra hivatkozva nem lesz fenntartható ez a jövedelmezőség. Mondjuk ezt már évek óta hallom és eddig vhogy mindig kicsengették az egyre szebb osztalékot.

Régebben sokszor 2-3 héttel oszt fizetés előtt rántottak rajta nagyot. Igaz az bika piacokon volt, a mostanit annak tekintjük akkor itt is esélyes lesz, hacsak a világ nem pont ebben az időszakban szakad össze. :D

#222085 matgab Előzmény: #222059

valaki magyarázza már el nekem, hogy 5%-os államkötvény hozam mellett 74 HUF osztaléknál ez mi a fenéért van még 1000 alatt?? ez több, mint 9%-os hozam éves szinten is!

Egyszerűen nem árazza be a piac azt, hogy ez alig 1 hónap múlva ennyi osztalékot fizet százalékosan?

Vagy tud a piac valamit amit én nem? Pl. jövőre drasztikusan csökken a TKOM eredménye és osztalékfizető képessége? De az csak akkor lehetséges, ha államcsőd lesz, akkor miért jegyzik le a magyar kötvényeket 5%-on???

Ráadásul ott lehet kellemes meglepetésként a többi napirendi pont...Mi a frászkarika van akkor??

#222050 Ricsi Előzmény: #222046

teszik a pénzt, egyik zseb, másik zseb.

Egyik cégnek jó ha veszteséges az üzlet, másiknak jó, ha nyereséges...

#222049 Fornit Előzmény: #222046

Az is megvéve, megintcsak egyben.

Valaki tudja, h a holnapi kgy hány óra körül lesz?

Látom már zárás előtt pr…

#222046 Scipio

Látom már zárás előtt próbálkoznak a fiúk 240k 815-ön, remélem nem tudnak valami csúnyát a holnapi döntésekről, hopp valaki megvette... De újabb 200k beállt, szép...

szerk. laza átkötések is röpködnek 380 és 470k 815-ön

Erősen alszik ez a papír…

#221835 KawaBazsy

Erősen alszik ez a papír. Jól emlékszem, h holnap van közgyüli?

#220295 matgab Előzmény: #220215

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=130978

El nem tudom képzelni ezt ép ésszel, hogy miért gondolják a 756 HUF-ot reális célárnak? Vagy tegyük fel úgy helyesen a kérdést, hogy milyen időtávra gondolják a 756-ot?? Mert most osztalék előtt biztos nem. 2011? Olyan messze ezek az okos elemzők nem szoktak gondolkodni. Vagy 2010 év vége? Még erre sem tartom reálisnak, hiszen a 74 HUF-os osztalékkal és 7% hozammal számolva is kb. 1000 HUF kellene hogy legyen...

Nem néztem utána mekkora a hozama a 10 éves államkötvénynek, de az 1 hónapon belüli osztalék az mai árszinten az éves szinten 9,25%-os hozamot hoz...A világ egyik legstabilabb értékű valutájában!

Tehát ha ennyire mellészámolnak, akkor én egy okot látok: valszeg olcsón akarnak még gyorsan bevásárolni.

#220146 Scipio Előzmény: #220130

814-en kiszálltam reggel, aztán végül csak sikerült 808-on visszavenni, ezzel már elleszek...

#220130 Ricsi Előzmény: #220124

Nekem van annyi, amennyit akartam. Nem akarok már többet venni, várom, hogy menjen feeeeeeeeeeeel :))