Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#220945 Balázs István Előzmény: #220929

Majd a negyedik eldönti...:)

Sok remegőkezű most dobálja a certijeit 640-660 közt. Lehet, magasabb lesz az elszámoló ára...

#220929 Amatoregy Előzmény: #220923

Én nem. Ha tudni akarom, hogy hány óra megkérdezek egy embert. Ha hármat kérdezek, akkor már elbizonytalanodom...

:DDDD

#220923 Balázs István Előzmény: #220919

Tudom, figyeltem azt is, van egy kis eltérés köztük...vajon miért (?)

Úgy emlékszem, korábbi kiütéseknél sem a stooq volt az irányadó...de ezen nem veszünk össze, majdcsak írják valahol, ha végülis kiütötték...:)

A cx-portal.com-on is fölötte volt egyébként! (Ezt a hármat figyelem...:)

#220893 Balázs István Előzmény: #220869

85.27 volt a korlát, azt átlépte az este egy hangyányit, utána visszaesett. Úgyhogy szerintem ki van ütve, persze ezt még sehol nem írják, tekintettel a nagypéntekre. Én is átmentem a 20-ba még időben. Csak aztán nehogy azt is félteni kelljen...

#220469 Balázs István Előzmény: #220414

Jah...:)

Én is átmentem TS20-ba, egyelőre nem ütötték ki a 19-est, de ami késik, nem biztos, h múlik. Volt egy kis para a végén az biztos....

Most certiseknek pihi van, holnap nincs kereskedés, el is mentem én is, hasznossá teszem magam így ünnep előtt.

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

#220414 El Kebir Előzmény: #219861

végülis, a nagy amerikai elemzők év elején megmondták a tutit, 85 dollár lesz az olaj, és annyi is lett, ha a fene fenét eszik, akkor is meglett! :)

#220362 Roller Előzmény: #220343

Én most még nyitottam egy shortot 84,85-nél talán már elfáradt egy kicsi. És a cukor is kapott még egyet,hátha szeretne egy kicsit visszamászni,mert nagyon elgurult.

#220312 Roller Előzmény: #220293

Gondoltam meg kérdem van e valami tuti tipped,de azért az biztató,hogy nem járok messze tőled. Nagy nehezen összekaparok egy kis pluszt és mindig pillanatok alatt el is megy.

Most is shortolom az olajat 84,43-nál és 84,32-nél. Egyszer visszajött értem,de gondoltam most jön egy kis korrekció,erre meg a 85-öt ostromolja és nem nagyon akar visszajönni.

Már engem is kezd őrjíte…

#220311 Forzaroma

Már engem is kezd őrjíteni!Nem merek belevenni!Meddig megy még?

#220298 Amatoregy Előzmény: #220293

Olaj miatt meg agyonszúrom magam. Nem is kell nézni semmit, csak szerdán emelnek/vagy csökkentenek. Mintha előre tudnák..