Majd a negyedik eldönti...:)
Sok remegőkezű most dobálja a certijeit 640-660 közt. Lehet, magasabb lesz az elszámoló ára...
Majd a negyedik eldönti...:)
Sok remegőkezű most dobálja a certijeit 640-660 közt. Lehet, magasabb lesz az elszámoló ára...
Én nem. Ha tudni akarom, hogy hány óra megkérdezek egy embert. Ha hármat kérdezek, akkor már elbizonytalanodom...
:DDDD
Három napig még utána is lehet kereskedni vele, persze mi a fenének...
Tudom, figyeltem azt is, van egy kis eltérés köztük...vajon miért (?)
Úgy emlékszem, korábbi kiütéseknél sem a stooq volt az irányadó...de ezen nem veszünk össze, majdcsak írják valahol, ha végülis kiütötték...:)
A cx-portal.com-on is fölötte volt egyébként! (Ezt a hármat figyelem...:)
http://stooq.com/q/?s=cl.f&c=1d&t=c&a=lg&b=0
ezen nem veszünk össze..
http://finviz.com/futures_charts.ashx?t=CL&p=m5
Apropó, ma miért is nyitott ki Budapest?...
85.27 volt a korlát, azt átlépte az este egy hangyányit, utána visszaesett. Úgyhogy szerintem ki van ütve, persze ezt még sehol nem írják, tekintettel a nagypéntekre. Én is átmentem a 20-ba még időben. Csak aztán nehogy azt is félteni kelljen...
Meg is csípte, kész...
Jah...:)
Én is átmentem TS20-ba, egyelőre nem ütötték ki a 19-est, de ami késik, nem biztos, h múlik. Volt egy kis para a végén az biztos....
Most certiseknek pihi van, holnap nincs kereskedés, el is mentem én is, hasznossá teszem magam így ünnep előtt.
Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
végülis, a nagy amerikai elemzők év elején megmondták a tutit, 85 dollár lesz az olaj, és annyi is lett, ha a fene fenét eszik, akkor is meglett! :)
beálltam cukorban 15,17-re. Olajat már nem bántom. Vettem certiben shortot...
Én most még nyitottam egy shortot 84,85-nél talán már elfáradt egy kicsi. És a cukor is kapott még egyet,hátha szeretne egy kicsit visszamászni,mert nagyon elgurult.
Hogy bírod ezt? Persze egyszer vissza felé is menni fog.
Gondoltam meg kérdem van e valami tuti tipped,de azért az biztató,hogy nem járok messze tőled. Nagy nehezen összekaparok egy kis pluszt és mindig pillanatok alatt el is megy.
Most is shortolom az olajat 84,43-nál és 84,32-nél. Egyszer visszajött értem,de gondoltam most jön egy kis korrekció,erre meg a 85-öt ostromolja és nem nagyon akar visszajönni.
Már engem is kezd őrjíteni!Nem merek belevenni!Meddig megy még?