Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

eurusd...hajajj! csak le…

#218786 potter

eurusd...hajajj! csak lemegy mostmá 1,3 alá. bár az oilt eddig nem zavarja.

Re: nincs cím

#218535 rbbj11 Előzmény: #218533

ezt írtam én is....hogy ebben segíthet, ha erős tájékozódási pontokat ismersz, vagyis tudod, milyen keretek közt érdemes vadászni. 1-2usd mozgás pl. falakról kiválóan elérhető pattanáskor

#218533 Roller Előzmény: #218510

Még mindig tanuló fázisban vagyok,így inkább ki-be ugrálok,ami úgy ahogy megyeget.Néha elcsípek egy 1-2dolláros rallyt.Ezeket szeretném nagy biztonsággal felismerni.

#218510 rbbj11 Előzmény: #218504

hajaj.... nézd, nagyon jók azok az egypercesek, de ha nem nézed meg a gigászi támaszokat és ellenállásokat, a saját dolgod nehezíted... ez olyan, mintha óriási betonfalakkal körülvett dzsungelben harcolnál, ami elégy nagy terület lenne, h. simán elharcoolgass ott jó sokáig. Nem is fontosak a falak, amíg nem érsz a közelükbe. De mikor az antilopok helyett hirtelen a betonnal találod szembe magad, és arra lősz nyíllal....hát....szoval min. nem árt tudni, h. hol mi van...

akármekkora timeframen kereskedsz. Csak neked max az időd nagy részében irreleváns a dolog. De most nem az, szvsz.

#218504 Roller Előzmény: #218462

Én csak rövidtávon nézegetem 1percestől 4órásig,így ilyen messzemenő következtetéseket nem tudok levonni. Szerintem most is kitörni készül csak nem tudom merre.Talán ha elmozdulna innen 82-ről.Ok,hogy idáig felugrott,de most mire gyűjti az erőt?

#218462 rbbj11 Előzmény: #218456

hát, én látok benne egy jó nagy timeframen egy torz fej-vállat, aminek most épül a jobb válla...szóval sztem azért van ez a sávozás ;)

Amiről beszélek, naposon, tavaly okt. óta épül...

És esze ágában nem lesz kitörni, szvsz.

#218456 Roller Előzmény: #218420

Végül is igazad van. Ezt csak én gondolom,hogy nem áll meg.Szerintem túl kiszámítható a mozgása az utóbbi időben 79-83 között mozog és ha azt vesszük mindegy,hogy short vagy buy valahol beállsz és ha csak a határidő lehet az egyetlen ellenség. Ez így túl kellemes lenne,ha így maradna.Ezért néha belenyúlnak a nagy halak.Csak,hogy tudjuk ki a főnök! :)

Csak 20-30 pipre állok b…

#218412 Roller

Csak 20-30 pipre állok be shortra,mert benne van,hogy elszáguld fölfelé.Kétszer már visszapattant 83-ról.Harmadszorra nem áll meg.

Köszi a tippeket!Bocs,de…

#218411 Forzaroma

Köszi a tippeket!Bocs,de eléggé kezdő vagyok még!

#218410 Roller Előzmény: #218380

Az év első felére 90körüli árat jósolnak,de év végére meg 60-at. Ebben is csak a spekulációt látom jól felhúzzák,hogy nagyot lehessen shortolni.

#218403 rbbj11 Előzmény: #218393

nyerőbe futtasd, meg ha lefelé megy, szvsz. Igen, 83-nál sztem van értelme zárni, az kisebb val.színűséggel lesz csak stop kivétel, és igazán kellemes, finanszirozható állapot 1 usd bukó. Olajban 3-4 usd bukót is sokan beterveznek managelésbe, mert nagyon volás

Akkor??83-nál zárjam??Az…

#218393 Forzaroma

Akkor??83-nál zárjam??Az még beleférne bőven,a tegnapi nap nyereségébe!

Hát kb 87-88 dollárig bí…

#218380 Forzaroma

Hát kb 87-88 dollárig bírom!

Olvastam több olyan technikai elemzést,ami 83 áttörése esetén,akár 92-es árfolyamot jósol!

Nem bánnám,ha nem jönne be nekik!!!

#218377 rbbj11 Előzmény: #218364

sztem no para. Nekem lejjebbi az átlagom a tiédnél De ha elesik szignifikánsan a mostani szint, akkor gáz van, jöhet még 2,5 usd emelkedés

#218369 Amatoregy Előzmény: #218364

Fogalmam sincs. Ha a marginod 10.000 % felett van akkor nem leht gond.

Legfeljebb a határidő fut ki alólad.

Én tegnap írtam, hogy 84 benne lehet. Nekem is van egy pakk (brókerenként) short, kb akkorülről...

82.20-as shortom van,ráa…

#218364 Forzaroma

82.20-as shortom van,ráadásul elég sok!Szerintetek???