eurusd...hajajj! csak lemegy mostmá 1,3 alá. bár az oilt eddig nem zavarja.
eurusd...hajajj! csak lemegy mostmá 1,3 alá. bár az oilt eddig nem zavarja.
ezt írtam én is....hogy ebben segíthet, ha erős tájékozódási pontokat ismersz, vagyis tudod, milyen keretek közt érdemes vadászni. 1-2usd mozgás pl. falakról kiválóan elérhető pattanáskor
Még mindig tanuló fázisban vagyok,így inkább ki-be ugrálok,ami úgy ahogy megyeget.Néha elcsípek egy 1-2dolláros rallyt.Ezeket szeretném nagy biztonsággal felismerni.
hajaj.... nézd, nagyon jók azok az egypercesek, de ha nem nézed meg a gigászi támaszokat és ellenállásokat, a saját dolgod nehezíted... ez olyan, mintha óriási betonfalakkal körülvett dzsungelben harcolnál, ami elégy nagy terület lenne, h. simán elharcoolgass ott jó sokáig. Nem is fontosak a falak, amíg nem érsz a közelükbe. De mikor az antilopok helyett hirtelen a betonnal találod szembe magad, és arra lősz nyíllal....hát....szoval min. nem árt tudni, h. hol mi van...
akármekkora timeframen kereskedsz. Csak neked max az időd nagy részében irreleváns a dolog. De most nem az, szvsz.
Én csak rövidtávon nézegetem 1percestől 4órásig,így ilyen messzemenő következtetéseket nem tudok levonni. Szerintem most is kitörni készül csak nem tudom merre.Talán ha elmozdulna innen 82-ről.Ok,hogy idáig felugrott,de most mire gyűjti az erőt?
hát, én látok benne egy jó nagy timeframen egy torz fej-vállat, aminek most épül a jobb válla...szóval sztem azért van ez a sávozás ;)
Amiről beszélek, naposon, tavaly okt. óta épül...
És esze ágában nem lesz kitörni, szvsz.
Végül is igazad van. Ezt csak én gondolom,hogy nem áll meg.Szerintem túl kiszámítható a mozgása az utóbbi időben 79-83 között mozog és ha azt vesszük mindegy,hogy short vagy buy valahol beállsz és ha csak a határidő lehet az egyetlen ellenség. Ez így túl kellemes lenne,ha így maradna.Ezért néha belenyúlnak a nagy halak.Csak,hogy tudjuk ki a főnök! :)
Csak 20-30 pipre állok be shortra,mert benne van,hogy elszáguld fölfelé.Kétszer már visszapattant 83-ról.Harmadszorra nem áll meg.
Az év első felére 90körüli árat jósolnak,de év végére meg 60-at. Ebben is csak a spekulációt látom jól felhúzzák,hogy nagyot lehessen shortolni.
nyerőbe futtasd, meg ha lefelé megy, szvsz. Igen, 83-nál sztem van értelme zárni, az kisebb val.színűséggel lesz csak stop kivétel, és igazán kellemes, finanszirozható állapot 1 usd bukó. Olajban 3-4 usd bukót is sokan beterveznek managelésbe, mert nagyon volás
Akkor??83-nál zárjam??Az még beleférne bőven,a tegnapi nap nyereségébe!
Hát kb 87-88 dollárig bírom!
Olvastam több olyan technikai elemzést,ami 83 áttörése esetén,akár 92-es árfolyamot jósol!
Nem bánnám,ha nem jönne be nekik!!!
sztem no para. Nekem lejjebbi az átlagom a tiédnél De ha elesik szignifikánsan a mostani szint, akkor gáz van, jöhet még 2,5 usd emelkedés