770-en átmegy?
Hétfőn kamatvágás megint?
770-en átmegy?
Hétfőn kamatvágás megint?
:) szar vicc:)
további pakk vételeket hova tegyük?
Legyen. :-)
850körüli vágással kiegyeznék, ez a papír is tud csodákat tenni...
Ajánlás:
"Másik papírunk a magyar piacon általunk fundamentálisan is legkedveltebb Magyar Telekom, ahol a hozamkörnyezet gyors javulását még nem igazán reagálta le az ár, hiszen most ott jár, mint tette azt 8% feletti 10 éves hozamnál. Zárójelben, egy kicsit ellépve fundamentális irányba: a hozamkörnyezethez képest ilyen magas osztalékhozammal csak nagyon ritkán forgott a Magyar Telekom (Matáv).
Itt a kitörés szintje 763 Ft környéke, azonban türelmesebbeknek a 740 Ft elestét ajánljuk stop-loss-nak."
Sajnos tegnap is volt kb 300 k nettó intézményi eladás. :-(
Ezért nem megyünk sokat egyelőre.
Én csak a választás miatt sejtem, hogy így tesznek, eladnak a nagyok félelemből.
Szerencsére ennek ellenére is tudunk emelkedni kicsiket, most meg a korrekcióban majd megmutathatja az erejét.
Választás után indulhat meg igazán szerintem.
Hogy merre , azt majd meglátjuk. :-)
csendes bolong, nyugdíjas szívvel :) Két nap alatt majd emgy 8%ot és nézhetünk:)
Köszvényes Matyi. :-)
Lassan jár, tovább ér.
Megyeget ez azért..
áhh, elég harmatos ez a papír egyelőre. Egy kis menekülő haszon tőke jöhetne ebbe :)
Szépen pakolgatják az eladói oldalt, ahogy ismerem őket, még be is verik záróra...
Természetesen én is visszavettem a reggel dobott pakkomat 8 ponttal feljebb, nem volt túl jó kiszálló...
köcsög komcsik úgyis ebbe menekülnek, kiveszik osztalék formájában a lét... Maguknak pumpálták fel ezt a szartömeget...
Sztm 800 alatt nem lesz vágás, egyébként meg hati short:)
Jónak tűnik a spekuláció.
Választás bekavarhat...
kb. 700k-val védik 771-ig, még az Oti-t se tartották enyire vissza.
Lehet megnézem közben a Fotit...
nehogy azt hidd... Eddigi rekord tétlenségem pozival 4hónap volt, Rába... :) Vége agyvérzés:)))
Bármikor megtudom tartani a kereskedési szünetet. Egy hónap szokott lenni, mtellel beszüntetem, csak pakk növelése jöhet szóba. Úgyis ezzel tartják majd a fellegekbe lőtt buxot, mikor a többi esik. További vételek helyét még ki kell találni.
Téged ismerve, ez egy teljesen lehetetlen, tőled emberfeletti cselekedet lenne. :-)
Délután jön egy rossz munkaerő piaci adat, oszt már dobod is ... :-)
Én 1hónapig próbálom tartani a szutykot...