Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#216575 bargain_hunter Előzmény: #216563

Ajánlás:

"Másik papírunk a magyar piacon általunk fundamentálisan is legkedveltebb Magyar Telekom, ahol a hozamkörnyezet gyors javulását még nem igazán reagálta le az ár, hiszen most ott jár, mint tette azt 8% feletti 10 éves hozamnál. Zárójelben, egy kicsit ellépve fundamentális irányba: a hozamkörnyezethez képest ilyen magas osztalékhozammal csak nagyon ritkán forgott a Magyar Telekom (Matáv).

Itt a kitörés szintje 763 Ft környéke, azonban türelmesebbeknek a 740 Ft elestét ajánljuk stop-loss-nak."

#216563 bargain_hunter Előzmény: #216521

Sajnos tegnap is volt kb 300 k nettó intézményi eladás. :-(

Ezért nem megyünk sokat egyelőre.

Én csak a választás miatt sejtem, hogy így tesznek, eladnak a nagyok félelemből.

Szerencsére ennek ellenére is tudunk emelkedni kicsiket, most meg a korrekcióban majd megmutathatja az erejét.

Választás után indulhat meg igazán szerintem.

Hogy merre , azt majd meglátjuk. :-)

#216079 Scipio Előzmény: #216004

Szépen pakolgatják az eladói oldalt, ahogy ismerem őket, még be is verik záróra...

Természetesen én is visszavettem a reggel dobott pakkomat 8 ponttal feljebb, nem volt túl jó kiszálló...

#215920 Kissherceg Előzmény: #215916

köcsög komcsik úgyis ebbe menekülnek, kiveszik osztalék formájában a lét... Maguknak pumpálták fel ezt a szartömeget...

Sztm 800 alatt nem lesz vágás, egyébként meg hati short:)

#215913 Harlem Előzmény: #215895

kb. 700k-val védik 771-ig, még az Oti-t se tartották enyire vissza.

Lehet megnézem közben a Fotit...

#215909 Kissherceg Előzmény: #215905

nehogy azt hidd... Eddigi rekord tétlenségem pozival 4hónap volt, Rába... :) Vége agyvérzés:)))

Bármikor megtudom tartani a kereskedési szünetet. Egy hónap szokott lenni, mtellel beszüntetem, csak pakk növelése jöhet szóba. Úgyis ezzel tartják majd a fellegekbe lőtt buxot, mikor a többi esik. További vételek helyét még ki kell találni.

#215905 bargain_hunter Előzmény: #215896

Téged ismerve, ez egy teljesen lehetetlen, tőled emberfeletti cselekedet lenne. :-)

Délután jön egy rossz munkaerő piaci adat, oszt már dobod is ... :-)

768,769 meg van pakolva …

#215895 zeeh_

768,769 meg van pakolva szépen, 770-en mennyi lehet vajon?