Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#215773 matgab Előzmény: #215772

ez nem érinti az EUR összeroppantására koncentrált megképzett EUR betétállományomat...

#215770 matgab Előzmény: #215765

A TKOM-mal kezdtem a tőzsdézést (anno, amikor azt mondták, hogy olyan nincs , hogy a TKOM 1200 alá menjen (mikor 2500-ról esett le), aztán 2001/09/11-et követő hónapok valamelyikében eladtam olyan 600 körül...

Meg azóta sem nyertem a TKOM-on soha, de most a JEDI visszatért és kb. 85%-ban TKOM-on van...Tehát hajrá osztalék!

#215765 matgab Előzmény: #215575

ez csak pénz gyerekek, az meg nem számít, majd visszanyerem most a TKOM vételeimen...

:)

#215575 Robag Előzmény: #215296

Ajjaj! Ebből gáz lesz...

Nem véletlenül volt zavar az erőben.

részvétem.

#215435 JP Előzmény: #215296

Azt a.... Minden együttérzésem Matgabkám! ( és legnagyobb elismerésem e topiké! )

Önkéntes volt, vagy likvidálás?

#215304 zeeh_ Előzmény: #215296

Rövidesen el kell kezdődnie a nagy realizálásoknak a választások miatt, de értettük az üzenetet, holnaptól adni mindent. :)

#215303 TrogerBroker Előzmény: #215296

:S:S Választásokig nem várhatott volna ? :( Kész holnaptól short gőzerővel ! :D

Emberek ! Tetőt építünk !

#215296 matgab Előzmény: #213157

most, hogy elkezdtem tönkretenni az EUR-t (lásd a múltkori beírásomat a minden eddiginél nagyobb EUR konverziómról), lezártam a shortjaim, ergo nemsokára összerohad ez az egész BUX...

mindjárt itt lesz a világvége, a tőzsdék lekonyulnak, az egek beborulnak, az országokat leminősítik, kiderül, hogy az OTP jelentés egy nagy csalás, Magyarország egy globális jövőbeni katasztrófa epicentruma, nem lesz meg a Fidesz kormánytöbbsége.

Valamint talán az egész piacról kivonja a FED a lokviditást és minden mehet a pincébe...

Ezt várom a következő két héttől, valamint járványokat, katasztófákat terrorcselekményeket és háborúkat!

#213146 rbbj11 Előzmény: #213112

semmit, inkább most eladok mindent...nem azért, mert sajnálom rá a pénzt. De csöpp agyamba ez egyszerűen nem fér, h. valóban elég téged lebeszélni rola/lefizetni, és akkor megússza. Ugy tűnik így működik, de ezt egyszerűen a racionális fejem nem tudja megemészteni..