bazzz hol vetted, mikor,mesélj? :)
bazzz hol vetted, mikor,mesélj? :)
ez nem érinti az EUR összeroppantására koncentrált megképzett EUR betétállományomat...
A TKOM-mal kezdtem a tőzsdézést (anno, amikor azt mondták, hogy olyan nincs , hogy a TKOM 1200 alá menjen (mikor 2500-ról esett le), aztán 2001/09/11-et követő hónapok valamelyikében eladtam olyan 600 körül...
Meg azóta sem nyertem a TKOM-on soha, de most a JEDI visszatért és kb. 85%-ban TKOM-on van...Tehát hajrá osztalék!
ez csak pénz gyerekek, az meg nem számít, majd visszanyerem most a TKOM vételeimen...
:)
Ajjaj! Ebből gáz lesz...
Nem véletlenül volt zavar az erőben.
részvétem.
sajnälom :(
milyen megfontoläsbol? Elöre meghuzott végleges stop?
Azt a.... Minden együttérzésem Matgabkám! ( és legnagyobb elismerésem e topiké! )
Önkéntes volt, vagy likvidálás?
:(. Nem mondod komolyan? A teljes bövitett pakkot?
háát bazz, sajnálom..
így legyen :)
jól értem, hogy kiszálltál a hati shortból?
Rövidesen el kell kezdődnie a nagy realizálásoknak a választások miatt, de értettük az üzenetet, holnaptól adni mindent. :)
:S:S Választásokig nem várhatott volna ? :( Kész holnaptól short gőzerővel ! :D
Emberek ! Tetőt építünk !
most, hogy elkezdtem tönkretenni az EUR-t (lásd a múltkori beírásomat a minden eddiginél nagyobb EUR konverziómról), lezártam a shortjaim, ergo nemsokára összerohad ez az egész BUX...
mindjárt itt lesz a világvége, a tőzsdék lekonyulnak, az egek beborulnak, az országokat leminősítik, kiderül, hogy az OTP jelentés egy nagy csalás, Magyarország egy globális jövőbeni katasztrófa epicentruma, nem lesz meg a Fidesz kormánytöbbsége.
Valamint talán az egész piacról kivonja a FED a lokviditást és minden mehet a pincébe...
Ezt várom a következő két héttől, valamint járványokat, katasztófákat terrorcselekményeket és háborúkat!
olyannal nemélek:)jó hétvégét nektek jövőhét buy....vszínű
ne dilizztek már..nem madgab a hibás ráció???capis:)
semmit, inkább most eladok mindent...nem azért, mert sajnálom rá a pénzt. De csöpp agyamba ez egyszerűen nem fér, h. valóban elég téged lebeszélni rola/lefizetni, és akkor megússza. Ugy tűnik így működik, de ezt egyszerűen a racionális fejem nem tudja megemészteni..