"Ágh Pétert, a Fidesz ifjúsági tagozata, a Fidelitas elnökét többször kerestük csütörtökön és pénteken telefonon, jeleztük, hogy interjút szeretnénk készíteni vele a témáról, de mindössze egy általánosságokat tartalmazó e-mailt küldött."
http://www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100312-fiatalok-ifjusagi-szervezetek-a-kampanyban.html
Annyira tipikus FIDESZ hozzállás az utóbbi időben. Kb. xarnak bele mindenbe, ez az egyetlen párt, aki látványosan nem erőlteti meg magát semmiben, az egyetlen, akik egy ilyen interjúmegkeresést is lepattintottak. Megmondom azt is, miért. Mert eleveznek az MSZP debilitásának farvizén, pontosabban, hogy kezdett kétpártrendszer kialakulni, és a fidesz tök mindegy mit csinál, aki most nem mszp-re szavaz, nagy többsége átszavaz a fideszre, mert tovább nem látnak. Ennyi.
Pont az ilyenektől, hogy látványosan szarba veszik a választókat, látványosan nem végeztek semmilyen munkát a parlamentben, amiért felvették a pénzt, és kikényszeríthették volna, ha akrták volna, rég az előrehozott választást, ha minden képviselőjük lemond (ugyanis működésképtelenné vált volna a parlament), szóval szumma minden ilyen dolgukkal olyan utálatot vált ki belőlem ez a párt...és a politikusai fellépése, nyilatkozatai stb, minden lépésük...pedig én egykor fidesz szavazó voltam. De most már lassan jobban utálom...sőt. Csak a fideszt utálom. Minden párrtal kapcsolatban megvan, miért nem szavaznék rá. De az egyetlen, akit kifejezetten utálok, a fidesz. Nem én tehetek róla, ezt érték el nálam.