Hozzászólás
zeeh_E-mailben érkezett:
"Nem tudom, megfigyeltétek -e, hogy a másvallásúak milyen előszeretettel magyarosítják nevüket ypszilon végűre!?
No comment persze, csak eszembe jutott, hogy a nem másvallásúak miért nem tartanak vajon össze?
Lehet, hogy éppen a másvallásúak szítják köztük az ellentétet?
Nem tudom, döntsétek ti el!
Szóval, a megfigyelés, amely persze lehet, hogy nem is állja meg a helyét. (Meglehet, hogy csak én látom így...)
Medgyessy, Bródy, Helmeczy, Gyurcsány, Mesterházy, Bárándy ....hadd ne soroljam tovább!
Akinek nem jutott Ypszilon, az síma i- vel próbálkozott ősmagyar kereszténynek feltüntetni magát.
Alföldi
Bajnai
Boldvai
Eörsi
Farkasházi
Gálvölgyi
Geszti
Hernádi
Iványi
Tasnádi
Szili
Lendvai
...stb...stb...
És akiknek nem jutott sem y, sem i", azok is gondoskodtak szép magyar névről (kivéve persze a német származású másvallásúakat)
Dávid
Bokros
Kóka
Fodor
Horn
Gusztos
Sas
Schmitt
Lamperth
Sólyom
Kovács
Szekeres
stb, stb...
Nem! Ez nem antiszemitizmus, ez csak egy egyszerű megfigyelés, ugyanúgy, mint az, amit az alábbi olvasmányban is tapasztalhattok, ha rákattintok a linkre, hogy ezek a másvallásúak mennyire összefognak a saját hasznukra, ...persze az ország kárára.
(Felmerül bennem a kérdés minduntalan, amikor nap mint nap alig győzöm olvasni, hogy ma vajon mennyit loptak, hogy ezeknek nincs hazafias érzelmük? Csak a lóvé a lényeg? Mi lesz így kishazánkkal? Úgy látom, hogy ez a fajta "szarik rája", csak a saját boldogulása fontos, - mindegy milyen áron és formában. A legszörnyűbb az, hogy a normális ember azt gondolná, van megállj, van elég, de nem, ha lopott 100 millát, azt feltétlenül triplázni kell, és ha az is megvan, akkor irány a milliárdok! A napokban tudtam meg véletlenül, a neten kóborolva, hogy Gyurcsánynak és nejének a távolkeleten dollármilliárdos beruházásaik vannak. Vajon miből?)
...de foglalkozzunk a hétköznapokkal:
katt!