egy kézcsókért többszáz milliárd...
Te is csókolnád, ha engednék (nem írigyked) :D
egy kézcsókért többszáz milliárd...
Te is csókolnád, ha engednék (nem írigyked) :D
Üdv Mindenkinek!
Az a tegnapi VOSZ ülés nem volt semmi, legalábbis amit én láttam belőle...
Demjánnak még mindig nem futja a nyakméretére való konfekció vagy csináltatott ingre és fodrászra....
És az a nyalás, meg kényszeredett kézfogás Orbánnal, na az is nevetséges volt...a milliárdos nyalizik a királynak... Zsíros üzleteket akar? Eseteleg mégis megépül a kormányzati negyed és ő akarja építeni? Szvsz igen égő volt, márcsak egy kézcsók hiányzott.
start 90e plusz
öt év múlva 95e plus
tíz év múlva 100e plusz
...nincs tőkeáttétel, nincs veszteség, csak nyerő :)
ui. Csak meg ne módosítsák a törvényt (kockázat!)...
ugyanez a cikk egy másik oldalon
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20100308-csanyi-szerint-285-forintig-mehet-el-az-euro.html
gusztustalan...
nem öngyilkos nem leszek, ezt az örömet nem szerzem meg nekik...viszont olyan kiállhatatlanul mogorva leszek, hogy még az erdélyi barna medve is elmenekül a közelemből...
a sajtó csányi mondatának már megint csak a felét hallotta meg:
nem öngyilkos nem leszek, ezt az örömet nem szerzem meg nekik...viszont olyan kiállhatatlanul mogorva leszek, hogy még az erdélyi barna medve is elmenekül a közelemből...
a sajtó csányi mondatának már megint csak a felét hallotta meg:
lefogadom, hogy a Questor EURHUF short pozikat nyitott. mint minden okoska...
nézzük ki is mondja ezt - egy cég, amely 20%ot veszített az értékéből az utóbbi három hónapban.
http://www.portfolio.hu/tozsde/infopanel.php?rv=QUAESTOR
sztem nem kellene nagyon a nagybüfiket olvasgatnod.
mert nem függetlenek és nyakig poziban ülnek. soxor maxibukóban.
csináld meg a saját gondolatmeneted szerint az elemzésed.
ui. ha a Questor holnapra 170es EURt ír, te öngyilkos leszel? mert szólok nekik, hogy tegyék, majd holnapután kikorigálják, hogy 270et gondoltak... :D
Ha már ez az őszinte oldal, akkor elárulom, hogy nekem a pénzvadászat napi foglalatosság....a tőzsdét is így űztem...benne van a kereskedés a véremben, állandóan adni-venni akarok, ez a mostani tétlenség és sikertelenség megőrjít. A korábbi sikerek sok erőt adtak, segítettek más gondokat túlélni...most ez a támasz is hiányzik.
Lehet, hogy kultúrdogma, de én akkor is így élem meg ezt. Átlagos, tisztességes polgári minőséget akarok abból, amire szükségem van. És az is egy élmény, hogy azt olyan áron vadásszam le, ami nekem megéri. Jót, jó áron.
hát a pf-en megjelent quaestor nem sok szépet jósol...első körben 264-et, majd 259-et, mivel már 266,78 is ellenállás....270,50 fölé kellene kerülni, hogy gyengüljön....
alapvetően akkor egy elégedetlen ember vagy ;)
Hisz még kocsiban is megvan, amit szeretsz, akkor mi a gond? Bocs, h. így ítélkezem, de nincs is akkor komoly anyagi gondod, nem a léted fenyegeti ez az euro pozi se. Próbáld meg abból a szemszögből nézni, hogy még mindig a világ val.szeg leggazdagabb 1%-ban benne vagy, tehát abszolút semmi ok az aggodalomra. Az pedig, h. a korral mindig egyre több és szebb anyagi javad legyen, csak egy fogyasztói kultúrdogma, és boldogabb nem leszel tőle. Ráadásul akkor mit szóljanak a szüleid, talán nekik is így nyugdíjason egyre több és szebb jut?
p.s: sokan valóban tönkrementek a tőzsdén, nem csak 10-20-30%-ot vesztettek. Ez a tőzsde. Nem játszótér. És a devizaspekuláció sem az. Van helyette sok más alternatíva, kötvények, állampapír, euró fix lekötés, tőkegarantált alapok.
Ha ezt választottad, akkor tudnod kellett volna viselni teljes nyugalommal a kockázatot. Ha rosszul mérted fel magad, most fogadd meg, hogy soha többet nem lépsz olyanba, ami miatt naponta idegeskedsz. Mert ennek abszolút semmi értelme így.
sztem meg inkább mindenki örülhet, hogy lyuk van a valagán és, hogy nincs háború, hiperinfláció stb.
én onnan jövök (volt YU, 94ben jöttem) és nem igazán van "társadalmi érzékem" a "szomorú vasárnapokhoz".
akinek annyira nehéz, tőlem nyugodtan felkötheti magát - több oxigén marad nekünk, életért küzdőknek. amig el nem jön a Nibiru ... :)
ui. szal fel a fejjel és semmi depizés! még nevetünk együtt, amikor pezsgőt bontasz!
semmi gond, hisz biztosan az élet számos dolgáról másképp vélekedünk. Nekem fontos, hogy ahogy öregszem, midenből eggyel jobbat tudjak venni, mint az előző volt.
26 éves koromban volt először autóm, most is csak életem 4-ik autója van...de mindegyik nagyobb és több extrás volt mint az előző...persze nem audira, bmw-re, mercire kell gondolni...most egy sok extrás touran, ami végre minden olyannal el van látva, hogy az évek folyamán még egyszer sem jutott eszembe, hogy le kellene cserélni...akárhányszor beleülök örülök neki, kényelmes, tágas. És ez az élmény és öröm is sajnos pénzért van.
nem egészen így gondolom ...pláne nem olyan kerestnél, amid van. Ott nem az alap megélhetés a kérdés, csak luxuscikkeké, amik meg alapvetően nem is kellenek.
Persze tudom, a szülők ápolása sokba kerülhet.
Erről is van véleményem, de azt nem írom meg, mert nincs jogom, hisz nem is voltam még hasonló helyzetben.
na ezt itt a nyugati határszélen már el is értük. Vételi árfolyam váltónál: 258.
Egy vicc lenne, ha ő is beszorult volna vele, azért mondana ilyeneket....tudom, hogy ez teljességgel kizárt, de jó volt elsütni....
tulajdonképpen örülhetnék is a mostani árfolyamnak, ha lenne miből vennem, de nincs....természetnek most annyira nem tudok örülni, mert nagyon hideg van, és csak az jár a fejemben, hogy a múlt héten az én lakrészemben már órákra le tudtam venni a fűtést, most meg megint milyen gázszámla lesz ebből a hidegből...
Számomra a pénz nagyon fontos, nem tehetek róla...nem nélkülöztünk, de szegények voltunk, az osztályban annak idején (ált. isk., gimnázium) ugrattak is, szekáltak a hangadók...ez beivódott...
Sajnos bevallom őszintén, hogy ha van miből, akkor abból szívesen élek beosztással, spórolósan, szerényen, de szegényen semmi értelmét nem látom az életnek.
A minőségi anyagi javakat szeretem, már amit meg tudok magamnak engedni. Hosszan átgondolom mit szeretnék, neten utánanézek, szóval a vásárlás nálam egy komplex élmény...utazni is nagyon szeretek és fotózni is, de egyik sincs ingyen...
És akárki akármit mond, az egészség sincs ingyen...az sem, hogy úgy élj, és ha megtörténik a baj, akkor a gyógyíttatás is egy halom pénz.
Szóval szvsz a nyugati kultúrkörben: no money, no life...
Csányi Sándortól idézek:
"Megszenvedtük az erős és a gyenge forintot is az elmúlt időszakban - emlékeztetett az OTP elnök-vezérigazgatója, aki az OTP Elemzési Központjára hivatkozva megjegyezte: az egyensúlyi árfolyam 260 körül mozog.
Egy alacsonyabb leértékelődés (275-280) még pozitív hatással lehet az exportra, ennél nagyobb leértékelődés viszont rendkívüli hatással van az adósokra - hívta fel a figyelmet előadásában Csányi Sándor, aki több tényezőt is felsorolt, ami befolyásolhatja a gazdasági növekedést a jövőben"
ui. szal hosszútáv 260, rövidtáv 275-280. no para! Csányi mondta!
nézz be a zene topicba....hallgasd a zenét, nézd meg a filmet, és menj virágzó fákat nézni :)
Teljesen lényegtelen a pénz. Minden ami igazán számít, ott van tőled karnyújtásnyira.