Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #205783

Azt hol látod, hogy mínuszban vannak...látod valahol a felvett pozícióikat?

Nekem mindenképpen 270 fölött kellene, hogy legyen, hogy valami hasznom legyen. A 250-et nem szeretném eur pozícióban megvárni, mert a korábbi veszteség és ez a veszteség már együtt akkora nyomást jelentene, amit biztosan nem bírnék ki. Az egyik verzió szerint hatalmas bukóban kiszórnám, a másik az, hogy nagyon depressziós lennék, és tartanám.

Sajnos én már ezt a helyzetet sem nagyon tudom kezelni lelkileg (anyagilag még igen), mert az én fixaideám a választáshoz kapcsolódó külföldi elbizonytalanodás, és pozíciózárás volt, de hát szinte kampány sincs, így a hangulat sem akar megtörni.

Valahogy nyáron és októberben, amikor számomra hasonlóan rossz volt a helyzet, akkor nem aggódtam ennyire, mert mentsvárként mindig ott lebegett a választás és a politikai bizonytalanság. Most viszont ez a teória megdőlni látszik (vagy legalábbis eddig nem működik), és nincs olyan pont amibe kapaszkodni lehetne.

A rémálmom, hogy jön egy felminősítés (mint a mai otp célár), és úgy beszakad, hogy onnan már nem egyhamar áll fel. Talán a fidesz programhirdetéséig nem jön ilyen hír, bár kitudja ki merre akarja manipulálni. Ha egy ilyen dolog bekövetkezne, és mondjuk csak évek múlva térne vissza az árfolyam, az hatalmas bajt okozna nekem.