Re: Lesz még 275 felett is.... :)
Euroman Előzmény: #205920Egy vicc lenne, ha ő is beszorult volna vele, azért mondana ilyeneket....tudom, hogy ez teljességgel kizárt, de jó volt elsütni....
tulajdonképpen örülhetnék is a mostani árfolyamnak, ha lenne miből vennem, de nincs....természetnek most annyira nem tudok örülni, mert nagyon hideg van, és csak az jár a fejemben, hogy a múlt héten az én lakrészemben már órákra le tudtam venni a fűtést, most meg megint milyen gázszámla lesz ebből a hidegből...
Számomra a pénz nagyon fontos, nem tehetek róla...nem nélkülöztünk, de szegények voltunk, az osztályban annak idején (ált. isk., gimnázium) ugrattak is, szekáltak a hangadók...ez beivódott...
Sajnos bevallom őszintén, hogy ha van miből, akkor abból szívesen élek beosztással, spórolósan, szerényen, de szegényen semmi értelmét nem látom az életnek.
A minőségi anyagi javakat szeretem, már amit meg tudok magamnak engedni. Hosszan átgondolom mit szeretnék, neten utánanézek, szóval a vásárlás nálam egy komplex élmény...utazni is nagyon szeretek és fotózni is, de egyik sincs ingyen...
És akárki akármit mond, az egészség sincs ingyen...az sem, hogy úgy élj, és ha megtörténik a baj, akkor a gyógyíttatás is egy halom pénz.
Szóval szvsz a nyugati kultúrkörben: no money, no life...