Az nekem túl északon van. :) Inkább hirdesd meg, és írd bele a hirdetésbe, hogy hetente egyszer szállítasz Pestre. A pestiek megőrülnek a friss gyümölcsért és ha jó áron adod, nincs az a mennyiség amit ne lehetne nekik eladni. :)
Az nekem túl északon van. :) Inkább hirdesd meg, és írd bele a hirdetésbe, hogy hetente egyszer szállítasz Pestre. A pestiek megőrülnek a friss gyümölcsért és ha jó áron adod, nincs az a mennyiség amit ne lehetne nekik eladni. :)
Dél- Borsod megfelelne?
:)
Almát és őszibarackot minden mennyiségeben ...
;)
Ez zseniális! Mind nemzeti, mind gazdasági, mind környezetvédelmi szempontból! El is kezdek rajta keresgélni, hátha találok termelőket a lakóhelyemhez közel.
"Egy személyes tapasztalatra és egy új vásárlási modellre szeretném felhívni a figyelmeteket, amely lehetővé teszi, hogy a magyar gazdák árui vevőre találjanak, sőt a létrejött személyes kapcsolatokon keresztül ennél jóval többet nyújt.
Lépései:
1. Baráti körben, munkahelyen, falusi vagy egyházi közösségben egy valaki vállalja, hogy összeírja, hogy kinek miből mennyire van szüksége, illetve beszerez néhány ajánlatot a termelő barátaitól, ismerőseitől vagy a www.gazdapiac.com oldalról, hogy körülbelül mik az árak.
2. Az igények ismeretében valaki felveszi egy vagy több termelővel a kapcsolatot, és jelzi felé, hogy nagyobb mennyiségű árura lenne szüksége. Egy adott mennyiség felett a legtöbb termelő szinte bárhova hajlandó elmenni az árujával.
3. Egyeztetik a termelővel és a közösséggel az átvétel helyszínét és időpontját, és megszervezik az átadást. Idézek az írásból: "Harminc vevőnek 3395 kg árut szolgáltunk ki hárman, két óra leforgása alatt.""
ez gyönyörű...
"Magyarország mezőgazdasági élete és működése példaként szolgálhat,a többi Kelet-Europai országnak"-1985,Gorbacsov
Ezt már bizony szinte végzik is pl. Auchan Dunakeszin:))
Halihó Harcostársam!
Fejből én 200ha-ra emlékeztem, de amint látom a fiúk hozzácsaptak egy 100-ast, még a moratórium lejárta előtt:))
Ha már itt tartunk, vizes élőhelyek többféle hasznosítása még sláger lehet nálunk:))
hello bakiba manó:))
ó de régen nem láttalak:)
na látod a te józan utánanézésed kellett ehhez is.
én,mint őstremelőféleség is,meg vmikor ilyen szegmensben ugráló is....szégyelhetem magam,hogy nem tudtam ezt biztosan...
ugyan sejtettem a 30ha valótlanságát....
ja ez már lehetséges... :)
Mennyi az annyi, ami 300 ha:))
akkor nem álltunk kapcsolatban:)
pest megyében nem igazán forgolódtunk:)
ó hát akkor nem maradtak ló nélkül...
már aggódtam értük:)))
hát hallod legyen neked igazad,de keresem a keresőkön keresztül,mert akkoriban még cikk is volt róla.....de nem találok semmit....egyenlőre
ha haszonbérleti jog volt,akkor az azért jobban hangzik.
Sumér harcos, lovuk van elég Sarlóspusztán:
jahhh, van egy nagyon komoly EU támogatott sertéstelepük, onnan látja el a Picket
jártam benne, komolyan mondom a hibrid sertésállományt jobban óvják ebben az országban, mint az embereket
http://www.teol.hu/tolna/kozelet/csanyi-cege-kisajatitotta-az-allami-tulajdont-260360
azt hiszem Jászkiséren... én találkoztam is vele...
de szerintem ti keveritek a tulajdonjogot a haszonbérleti joggal...
neki is haszonbérleti joga volt szvsz...