Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar mezőgazdaság - Mik a lehetőségek az EU présben?

Re: Gazdapiac

#217180 SusyB Előzmény: #217179

Az nekem túl északon van. :) Inkább hirdesd meg, és írd bele a hirdetésbe, hogy hetente egyszer szállítasz Pestre. A pestiek megőrülnek a friss gyümölcsért és ha jó áron adod, nincs az a mennyiség amit ne lehetne nekik eladni. :)

Gazdapiac

#217178 SusyB

Ez zseniális! Mind nemzeti, mind gazdasági, mind környezetvédelmi szempontból! El is kezdek rajta keresgélni, hátha találok termelőket a lakóhelyemhez közel.

Ez érdekes lehet

#217115 Netmaster

http://gazdapiac.com/

"Egy személyes tapasztalatra és egy új vásárlási modellre szeretném felhívni a figyelmeteket, amely lehetővé teszi, hogy a magyar gazdák árui vevőre találjanak, sőt a létrejött személyes kapcsolatokon keresztül ennél jóval többet nyújt.

Lépései:

1. Baráti körben, munkahelyen, falusi vagy egyházi közösségben egy valaki vállalja, hogy összeírja, hogy kinek miből mennyire van szüksége, illetve beszerez néhány ajánlatot a termelő barátaitól, ismerőseitől vagy a www.gazdapiac.com oldalról, hogy körülbelül mik az árak.

2. Az igények ismeretében valaki felveszi egy vagy több termelővel a kapcsolatot, és jelzi felé, hogy nagyobb mennyiségű árura lenne szüksége. Egy adott mennyiség felett a legtöbb termelő szinte bárhova hajlandó elmenni az árujával.

3. Egyeztetik a termelővel és a közösséggel az átvétel helyszínét és időpontját, és megszervezik az átadást. Idézek az írásból: "Harminc vevőnek 3395 kg árut szolgáltunk ki hárman, két óra leforgása alatt.""

http://lmv.hu/blog/3216

Re: Lehetőségek a magyar mezőgazdaságban

#203361 Sumér harcos Előzmény: #202478

"Magyarország mezőgazdasági élete és működése példaként szolgálhat,a többi Kelet-Europai országnak"-1985,Gorbacsov

#202475 Bakiba Előzmény: #202468

Halihó Harcostársam!

Fejből én 200ha-ra emlékeztem, de amint látom a fiúk hozzácsaptak egy 100-ast, még a moratórium lejárta előtt:))

Ha már itt tartunk, vizes élőhelyek többféle hasznosítása még sláger lehet nálunk:))

#202468 Sumér harcos Előzmény: #202455

hello bakiba manó:))

ó de régen nem láttalak:)

na látod a te józan utánanézésed kellett ehhez is.

én,mint őstremelőféleség is,meg vmikor ilyen szegmensben ugráló is....szégyelhetem magam,hogy nem tudtam ezt biztosan...

ugyan sejtettem a 30ha valótlanságát....

Re: nincs cím

#202449 Sumér harcos Előzmény: #202261

hát hallod legyen neked igazad,de keresem a keresőkön keresztül,mert akkoriban még cikk is volt róla.....de nem találok semmit....egyenlőre

ha haszonbérleti jog volt,akkor az azért jobban hangzik.

Re: nincs cím

#202261 Csokigyáros Előzmény: #202218

azt hiszem Jászkiséren... én találkoztam is vele...

de szerintem ti keveritek a tulajdonjogot a haszonbérleti joggal...

neki is haszonbérleti joga volt szvsz...