Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: Nyitó

#205098 Euroman Előzmény: #205096

akkor szerinted tényleg a választások előtt vagy 2 forduló között el kell adni 270-ért, mert nem megy följebb....nekem az lenne a null szaldó..akkor ezek szerint az a véleményed, hogy most mondjuk április végéig nem megy feljebb?

És sem tudom, hogy a választások után rögtön komoly huf erősödés jönagy előbb még elbizonytalanodik? Ha 275-nél ki tudnék szállni, akkor biztos, hogy csak 250 körül szállnék be újból, de gondolom ez csak nyárra várható....

Új román bizonytalanságok (újabb IMF hitel) minket nem befolyásolnak?

#205096 Suby66 Előzmény: #205094

megnyalja ez még a 270et (269.75ig tippelem) mielőtt elindul lefelé

tudod.... EURHUF shortosok kiütése, birkanyírás

#205094 Euroman Előzmény: #205090

Kérdés: a HUF most miért tudott 266 fölött maradni?

Délelőtt minden elemző azt írta, ha az usa adat jobb lesz a vártnál, akkor rögtön áttöri a 265-öt. Ha látom eddig nem próbálta meg.

#205090 Euroman Előzmény: #205087

mondjuk az egészség az tényleg fontos...én sem vagyok teljesen rendben, de a szüleim tényleg nagyon betegek....büszke voltam magamra, hogy amikor jól ment, akkor bármilyen gyógykezelést meg tudtam fizetni nekik...sajnos most erre sem futja....de ők is azt mondták, nem baj ha most csak szerényen tengődünk, ez jobb, mintha megint veszteség lenne...sajnos a családot a XX. század többször teljesen lenullázta (háborúk, államosítás), így ők zsigerből félnek, és én sem vagyok biztos benne, hogy közel az ötödik x-hez még egyszer fel tudnék állni a földről

#205087 Euroman Előzmény: #205079

az mdf sajnos teljesen készen van....lenullázta magát...

más.: rántsák már fel az snp-t 1150-re....mit szaroznak, úgyis az az első céljuk....20 K eltérés miatt ez a felhajtás.....ha meg 20K-val több lett volna, csinált volna egy 3 perces tüskét, aztán onnan is emlkedne, csak nem ennyire....minden emelkedés egyszer megáll, de ezt most tényleg nem tudom mi állíthatná meg....ilyen gyenge február után ny-eu is zsinórban 6 napja emelkedik.

#205076 Sanguis Előzmény: #205073

Ha a FIDESZ megszerzi a 2/3-ot, Viktort királlyá koronázzák. Kár, hogy nincs egy hiteles konzervatív párt Mo.-on.

#205073 Euroman Előzmény: #205051

Igen én is kényszerből oda fogok szavazni..bár az ilyenfajta radikalizmus távol áll tőlem, most a gazdasági érdekem is ezt kívánja...és hát azt is szeretném hogy egyrészt ne legyen fityesz 66%, másrészt gyilkolják egymást a parlamantben, közéletben....kell a fidesznek az erős kontroll, és arra az mszp alkalmatlan....

MOL a tuti jövő vagy délibáb?

#205072 Suby66

ha összeomlik a világ ... akkor is vinni kell a kenyeret a népnek teherautóval (amig elég lovat nem tenyésztenek ki - de akkor már a zab és lucerna határidős kötései lesznek a menők)

vagy csak simán valaki síkhülyén elkezdett spekizni MOLra a többi birka meg elindult utána ("biztos tud valamit") :D

Re: még hogy rettegni az EURban....

#205067 Euroman Előzmény: #205056

Köszönöm, hogy írtatok, jól esett. Gyertek máskor is, én mindenkinek örülök, aki nem bánt.

Ez az usa már megint megbokrosodott, meg sem akar állni. Közben a bull-bear megint 55 % beart jelez a finvizen, nem is értem.

Más....miért olyan kedves most a mol...azt hiszi valaki, hogy megint lesz újabb omv kör a szurgut részre? Mert épp ma olvastam, hogy a kisker üzemanyag eladás 30%-kal visszaesett, és még mennyit fog, ha 350-ig, vagy afölé meg a benzin (diesel)...és ez hogy be fog gyűrűzni az egyéb árakba...ebből hogyan lesz alacsony infláció? Ha a kereskedők továbbadják, akkor még annyi sem fogy a kisker árukból mint eddig, ha meg lenyelik, akkor tönkremennek.....szóval szvsz s következő mol gyj gyenge lesz, mert ennek valahol le kell csapódnia....

még hogy rettegni az EURban....

#205056 Suby66

ne gondold, hogy mások itt ojjan qrva okosak....csak az eszüket játszák és macerálják az őszintéket. lehet a végén Te fogsz mosolyogni, amikor a sok hüjje lúzer elkezd rohangászni és a sok értéktelen forintjával és a DKJvel meg a valagát sem tudja kitörölni (mert DEMAT) :D

a gennyalogatás és máson élveszkedés a nyugati civilizáció legnagyobb szabadidős internetes hobbyja. és ebben élen járunk, mint közösség (spekizők) és mint ország is.

én a múlt évet 1,4 milla minusszal zártam és most is ülök EURHUF longban és földgázban. de akkor sem adom fel, a böcsületes munkáim kezdenek bejönni és január óta is visszakalapáltam úgy 600e-t a veszteségből. és a fiam betöltötte március 1.-én a nyolcadik életévét.

szal fel a fejjel, ez a játék nem az a játék, amiben a végén győzni lehet (csak elhitetik, hogy lehet). az a fontos, hogy bírjad a pszihés nyomást, meg a kiképzést (ha pánikból kiszálsz, csak megeteted a hiénákat) és ne hagyd magad eltéríteni az eredeti ötletedtől. jelenleg nem az EUR ér kevesebbet, hanem a forint kezd "többet érni", de ha akárkire rákérdezel szar a valutánk. a pánikban kiszállt egyedeket pedig lenyírják. a birkanyírás a nagyok hobbija, abbol élnek, hogy elveszik a hiszékenyek, a szerencsejátékosok (határidő, nagy tőkeáttétel) és pánikosok pénzét. tőkeáttételes TA tőzsde, online póker, ötös lottó kombinációk, tuti vállalkozás a plázában, ingatlanpiaci kötvény, FED által "előállított" USD, CHF alapú hitel a házra, Capital Partners szuperbefektetések, Lehman kötvény a Citi-n keresztül, Enron részvény longba, török arany, cseh gyémántok, vég nélküli bikapiac egy éve, EURUSD fel majd le - sorolhatom a birkanyírók bizniceit, mind ugyanarra megy.

de a lényeg az, hogy ne hagyd magad bántani, senki által. ja, és hogy legyen egészség!

#205051 Sanguis Előzmény: #205049

Nagy pofajártatás az "elemzői" oldalról. Az MNB fogja megfogni 290 körül, ha meg tudja. Ha a jobbik tarol akkor nincs ami megfogja.

#205049 Euroman Előzmény: #205047

Most olvasom éppen valahol, hogy talán az április választásokig visszatántorog 271-ig az árfolyam....hát az szép lesz...4 hónap izgalom (kín), nulla hozam....hát ez nem íg volt tervezve...tulajdonképpen én mindig szentiment alapján kereskedtem, mert máshoz nem is értek....hosszan sosem mertem beszállni, ha volt nyerőm vagy veszteségem, azt mindig eltettem...2008-ban hirtelen lett nagy veszteségem, vissza akartam nyerni, de egyre több lett...a barátaimnak köszönhetem, hogy rámszóltak, mert lehet, minden elment volna...

Nyitó

#205047 Euroman

Üdv! Mi nem nagyon férek bele más fórumokba, ezért nyitottam saját nevem alatt egyet.

Jobban érzem magamha sikerül kiírnom magamból a gondjaimat, mert amúgy nincsvel megbeszélni. Ha nem felel meg a fórum az elvárásoknak, akkor Kissherceg, mint Gazda úgyis törli majd.

Ha nem ír ide más, az sem baj, viszont ha írhatok, az nekem úgy könnyebb, és talán másnak is tanulságos lesz, az amiket beírok. Blogot nem akartam, mert annyi okosságot nem tudok mondani, ami azt megtöltené.

Szóval a mai naphoz mindenkinek őszintén gratulálok, akit illet.

Én szokás szerint ülök az eur-ban, és attól rettegek, hogy beesik 265 alá. Mert akkor állítólag egy sávnyit, kb. 15 Ft-ot menne lefelé, kb. 250-ig, és akkor végképp reménytelen lenne a helyzetem.

2008 óta semmilyen kockázatos dologba nem mertem, merek és nem is fogok merni belépni, mert azt a veszteséget nem tudom mentálisan feldolgozni. Ezt nem gondoltam kockázatosnak, de mégiscsak az, sőt bukót is termel szépen, még ha eddig nem is realizáltam. Ráadásul totál illikvid, legalábbis úgy ahogy én csináltam, teljesen cash-ben.

Már tavaly nyáron is volt egy rossz szériám, amikor nem tudtam kiszállni, sőt szeptemberben amikor hetekig 271 volt folyamatosan rávettem, aztán október 23-a előtt, mikor 264 lett, csak lestem. Szerencsém volt mert november elején ki tudtam szállni, de aztán november közepétől december elejéig megint vettem. Ennek egy részétől december 10-e körül megváltam, de mivel akkor 280-ig is elment, bíztam a 290-ben. Most gyakorlatilag 3 hónapja be vagyok fagyva és elég rossz érzés látni, hogy minden más hozna. És ha ki is tudnék szállni, akkor se mernék már se kötvénybe, se részvénybe belépni, mert mindegyik óriási emelkedésen van túl.

2008 júliusáig egész jól ment, és akkor egy óriási pechszériába kerültem. Ráadásul szeptember elején abba akartam hagyni, de sajnos egész október végéig csináltam. Akkor úgy döntöttem, hogy szünetet tartok, rendezem a gondolataimat. Hát ez a szünet immár másfél év lett...és sajnos egész nap a gép előtt ülök, mert a munkám is odaköt, és közben folyamatosan a gazdasági oldalakat nézem, mert más nem érdekel. Csakhát semmi hasznom nincs belőle. Mondták már, hogy bízzam másra a pénzem, de annyira bizalmatlan lettem, hogy ezt sem teszem meg. Szóval ez nemcsak anyagilag de lelkileg is elég kilátástalan helyzet. Na most röviden ennyi...

A célom az, hogy más ne kövessen el ilyen hibát, mint én. Ha valami történik velem, cvagy sikerül valamerre egy kicsit is elmozdulnom, akkor azt pár sorban mindig tudatom. lehet, hogy önzés volt ezt a fórumot megnyitni, de máshol nem akarok offolni, és itt magamat is vissza tudom majd olvasni, és talán meglátom, hogy hogyan változott a dolgokról a véleményem.

← Újabb hozzászólások 5541 - 5555 / 5555