Cseszd meg. Ebbe beöntöttek 190k-t záróban. Na most én voltam az egyik, akire rátukmálták. Hát nem hittem eddig a "matgab faktorban" de látom tévedtem
Cseszd meg. Ebbe beöntöttek 190k-t záróban. Na most én voltam az egyik, akire rátukmálták. Hát nem hittem eddig a "matgab faktorban" de látom tévedtem
Néztem tegnap vett valaki egy kötéssel 80000 db-t. Most már tudom akkor ki volt :)
szaisztok tulajdonostársak. Ne ijedjetek meg, ha 2 héten belül 1377 lesz az árfolyam, az csak faktor hatás...
Jé, ez tényleg volt 1455. Észre sem vettem. A grafikonon csak egy szinte egyenes vonal látszik.
Nem figyeltem kedvenc papíromra. Valaki feláldozta magát egy kutya jó belépőre /1455/, én meg a hüle otival görcsöltem. 5 perc alatt hozott volna 4%-ot.
Ez az észrevétel asszem mára is igaz.
Egy friss TA: http://profitline.hu/technika/elemzes/161913
kitörés megvan, egon szintje szerint. Érdemes lesz ma figyelni.
Azért ma csak beletúrtam, záróig ki is vártam, majd huss az összes.
Ez a szutyok megint kihúzta magát. Tegnapi zárómat rosszul lőttem be, ma csak nézek ki a fejemből, megint hol van.
Ez a rohadt KBC nem vette meg nekem a tegnapi záró előtt beadott 1345-ös vételemet. Most reklamáció.
Érdekes egy napot csináltak ezzel ma. 1340-en megcsípte valaki? Gyorsba lehetett volna keresni vele.
Vagy...vissza kellett adni.....mert esteleg szükség van rá.....:)))
Visszaváltotta Különleges Osztalékelsőbbségi Részvényeit az
FHB
- jelentette be ma a hitelintézet. A társaság azt a 30 milliárd forintot fizette vissza az államnak, amelyet tavaly tavasszal kapott. A visszafizetés indoka a tavaly tavasszal rossz külső körülmények javulása. A Társaság Igazgatósága arra a következtetésre jutott, hogy a tőkeemelését előidéző külső tényezők úgy módosultak, hogy azok nem indokolják az állami tőke jelenlétét.
Sajna rossz helyre írtam, de már nem tudom törölni...
A korábbi tartásról hosszú távon vételre minősítette fel az
OTP
részvényeit mai dátumozású elemzésében az ING, a Goldman pedig elkezdte követni a papírokat vételi ajánlás mellett. A bankpapírokra vonatkozó célárfolyamot az ING a korábbi 4,290 forintról 6,700 forintra emelte, míg a Goldman szerint egy év múlva 7,565 forinton tartózkodhat majd a papír.