Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs ugri-bugri

#194718 Bakiba Előzmény: #194691

Meglehet, de usa pénteki záró óta emelkedtünk 26-ot kérdés nyitóban nyakon öntik-e, vagy jó ez így ahogy van. Mindkettő beszédes lehet:))

Ja és $ nem mutatott azóta érdemi emelkedést, szóval ahogy mondtam részemről kivárás, a nyitást megvárom:))

#194691 Netmaster Előzmény: #194655

Az USD korrekció még eltarthat egy darabig (1-2 hét akár?), addig az aranynak is illene kitartania.

abszurd

#194679 TrendMan

Számomra ezek most abszurd mozgások az aranyban.

Előbb alacsonyabb csúcsok, nagyobb mélypontok, most meg vissza???

#194655 Bakiba Előzmény: #194648

Egyelőre figyeljünk, furcsa ez a két meghatározó piac nélküli emelkedés, kérdés mennyire tartós, valahogy én nem hiszek benne. Továbbra is mozi pozi, de lefele belépőt figyelgetek, ha du megerősíti a hegymenetet akkor fordíthatom magam:))

#194648 Netmaster Előzmény: #193989

Most nem is olyan csúnya az a certi. :)

Nem ismerem ki magam az aranyon... csak annyit látok, hogy elég szépen emelkedik az USD erősödés korrekciójában. Illetve valami, mintha most AUDUSD-hez korrelálna.

#194644 Amatoregy Előzmény: #193989

Lassan kiszállhatsz. Ha itt nem fordul meg, akkor lassan új időszámítás következik (ebben is).

#193989 Nemletezik Előzmény: #193761

Örülnék is neki ha nem 1120 óta lenne egy long certim pozim. Bár akkor 1.41 volt az EURUSD, most meg 1.36 szóval EUR-ban mérve +-ban lennék :P. kellet volna egy USDHUF long certit nyitnom melléje... akkor nagy zakó helyett +20% ban lennék legközelebb tuti így csinálom. Most kivárok szerintem, úgyis fundásan vettem a cuccot hosszú távra. Bár lehet, hogy nem okos dolog... Pf cikk duplázását várom :DDD

Re: nincs cím

#193886 Bakiba Előzmény: #193878

így hogy kiraktak 84-en a középsővel, igen. Se pozi, csak mozi, adatokig kuksolok:))

Mindenesetre ez az ünnepes hétvége óvatosságra int. Palládiumnál is rezeg a léc, valahogy nekem tömés szag van és kitárazás lehetőség, persze tévedhetek, de ha megindulnak lépünk és felrántjuk a rövidgatyókat:))

Alsó, fölső zárva:)) mai…

#193810 Bakiba

Alsó, fölső zárva:)) mai középső nyitva

nincs ugri-bugri

#193761 TrendMan

Késő bánat, kiszálltam arany longból, az összes (korlátozott) célirányos forrásomat beletettem Dax Shortba.

Pedíg ekkora dollár erősödés mellett most nagyon jól tartja magát, de nem jó mostanság ugrálni ki-be.

#193502 Amatoregy Előzmény: #193489

én egy hosszabb longra gondoltam amikor vettem, de eldobtam nyerőben...

tegnap meg nem volt alkalmam visszavenni.

#193489 Amatoregy Előzmény: #193469

grat. sajna du nem tudtam figyelni (olajtopikban írtam) még reggel gondolkodtam, hogy a cukrot 26,1 + 0,4-el megjátszom longra, aztán elfelejtettem... :)))