igen. de volt fedezeti long is, rányitottam 94 is, ha úgy alakul 100 környékén kistoppolok mindent, de a holnap a hosszú hétvége előtt lefelét sejtet nekem, macskajancsi forgalommal történt ez az emelentyű, meglátjuk.
igen. de volt fedezeti long is, rányitottam 94 is, ha úgy alakul 100 környékén kistoppolok mindent, de a holnap a hosszú hétvége előtt lefelét sejtet nekem, macskajancsi forgalommal történt ez az emelentyű, meglátjuk.
Opció 02.23. egyelőre ennyi, vagy csak az hogy 3. napon sikerült áttörnünk a 84-en és óráson az emelkedő csati felső szárához futottunk.
Nem tudok róla. Ezeknek Bakiba a mestere.
Nálam csak egy tegnapi lejárt csekk van. Szerinted emiatt?
Nem járt le tegnap valami határidő, opció, kaució etc?
ezt meg mi lelte?
Kell a görög szobrok felújításához?
Vagy nem megy... akármit is játszanak ezek, nem tetszik - még. :)
Most viszont csak az arany indult meg. Még a végén elmegy 1096-ig
Ezt világítsd meg nekem kicsit közelebbről.
(Hiszen minden a sávon belül maradt, és egy adott sávon belül minden mozgás benne van természetesen.
Ugyanakkor sávon belül ritkán tesznek az alaptermékek ilyen hirtelen fordulatot úgy, hogy közben nem érintik a sáv szélét.)
Ezt a "Non-sense" alakzatod védesd le. Legalább biztos bevétel a későbbiekben.
És lehet, hogy gyakran előfog fordulni...
egyébként a vonal ottvan. Onnan is fordult.
De tudod, szekér, villamos, nő és beszálló után nem futunk.
:)
Az emlegetett bedőlés 5-10 éves időtávra szól. Nem most lesz. :)
(értve ez alatt az államok becsődölését)
Itt még demokrácia van, oda teszed a voksod ahova akarod. Én is csak a saját szavazatommal kufárkodom, csak elárulom másoknak is:))
Én még ilyen alakzatot nem láttam, amit az arany csinált tegnap magyar idő szerint zárás körül.
Beadták csaknem 1060-ig és aztán 2-3 órán belül vissza csaknem a korábbi szintre.
Non-sense.
Olyan időket élünk, ha megveszel vmit, adni kell egy tág stop szintet és azon belül nem szabad rámozdulni.
Bakibának,
http://stocklandyard.hu/blog/article/77763/A-guru-szerint-bedol-a-nyugat
a kérdés, hogy honnan...