én annó 4,8 vettem egy leszúrásban, 5 % minusz után. 4,3-nál a hajam téptem.... :)
ha nem megy, akkor nem megy. Beige könyv érdekes mozgásokat indukál..
5,78 fölött helyesebben..
én annó 4,8 vettem egy leszúrásban, 5 % minusz után. 4,3-nál a hajam téptem.... :)
ha nem megy, akkor nem megy. Beige könyv érdekes mozgásokat indukál..
5,78 fölött helyesebben..
Én 5.742 indítottam, eddig jó, lehet felmegy addig, de szerintem lassan lefelé fog menni...
persze ránézek azért, de szerintem jó lesz, de bmikor megindúlhat egy gyors fel-le, ugyanez az olajnál is benne van...most van időm és nézem azért, mert ahogy írtad a "felszúrások" közbe szólhatnak...
földgáz short? Megpróbálom ma az olaj hozott, Én beállítottam 80.00-ra, pedig lehetett vna tartani, de elég...reggelig kiderűl:)
A longot tartsd mert szerintem még eléri majd a 81.50 környékét, Én gáz shortot indítottam el...
Bakiba, telefonos 78.54 bejött. Kár hogy összeségében veszteséggel szálltam ki. Minden nyerö lett volna, csak a felszúrásokban a stoppok miatt elkopott. Visszavenni meg nem mertem a határidö kifutás miatt. Sokat tanulok töled!
Le is cserélem az avataromat mingyá....
Na most már magasabban van, mint ahonnan beejtették. Így volt ez egy, meg két hete is. Csak most sokkal magasabb készletekről tettek jelentést. Akkor ez sem igaz....?? Amerika nagyobbakat hazudik, mint a sztálinizmusban az oroszok?
(Az oroszoktól megszabadulhattunk, de ezektől soha nem fogunk.)
Most mire ráncigálják vissza??!
Ja bocs, akkor félreértettelek.
Nekem is van már short certim.
Miért?
Shortom van.
Forexen is az volt. Csak a felszúrások kiszedtek. Mozgóátlagot váltok stopszintnél, meg idősíkot...