Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Vágtat a farkascsorda az…

#169753 Áki01

Vágtat a farkascsorda az erdőben, ám egyszer csak eléjük ugrik a nyuszika, és így szól:

- Farkasok, van köztetek vagány?

A farkasok egymásra néznek, egyik se szól, erre azt mondja a nyuszika:

- Akkor mindenki ad egy húszast, és tünés a sunyiba!

A farkasok nem tudnak mit tenni, odaadják a húszast, aztán továbbállnak. Másnap megint vágtat a farkascsorda az erdőben, megint eléjük ugrik a nyuszika, és megint megkérdi, hogy van-e vagány a farkasok közt. Megint nem jelentkezett senki, és a nyuszika megint kér egy húszast, amit a farkasok megint kénytelenek odaadni, hiszen nincs köztük vagány. Elhatározták a farkasok, hogy többé nem fognak tejelni, és kijelölnek három vagányt. Másnap mennek az erdőben, jön a nyuszika, kérdi, hogy van-e vagány a farkasok közt, erre előugrik a három kijelölt farkas, hogy ők vagányak. Erre hátraszól a bokorba a nyuszika:

- Medve koma, van itt három vagány farkas, mi legyen?

- A vagányok egy ötvenes, a többiek húszas, aztán tünés a sunyiba!!

Micimackó besétál a hent…

#169751 Áki01

Micimackó besétál a henteshez és megkérdezi:

- Sonka van?

- Természetesen.

Micimackó felugrik a pultra, előránt egy géppisztolyt, és lekaszabolja az ott lévőket.

- Ezt Malackáért!!!!

Diák fizika vizsgára meg…

#169740 Áki01

Diák fizika vizsgára megy be.

Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz?

Diák: Lehúzom az ablakot.

Tanár: Nagyon jó. A vonat 110 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakinn 30 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 200 mm * 1000 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 5.5 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő?Diák: Ööööö....

Kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens.

Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz?

Diák2: Leveszem a pulóverem.

Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz?

Diák2: Leveszem az ingem is.

Tanár: Ne őrjítsen meg, 40 fok meleg van és 90% páratartalom.

Diák2: Akkor leveszem a gatyámat is.

Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van ****kkal?!

Diák2: NEM BÁNOM, HA EGY VAGONNYI BUZI SEGGBE KÚR IS, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!

Egy anlgaii etegyem ktua…

#169738 Áki01

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.

Re: nincs cím

#169736 Áki01 Előzmény: #169733

Két csontrészeg ürge iszogat a kocsmában, nagy bánatából felsóhajt az egyik:

- Engem sose enged be a feleségem, ha részegen megyek haza!

- Á... barátom, erre a problémára én kifejlesztettem már a megoldást! Figyelj! Hazamegyek, bekopogok és az ajtó előtt levetkőzöm és beadom a ruháimat! Hidd el, nincs az a feleség, aki a meztelen, részeg férjét kinn hagyná a lakás előtt! Próbáld ki...

Legközelebb találkoznak:

- Na bevált a tanácsom?

- Hát bevált... de csak félig.

- Hogy-hogy félig? - kérdezi a tapasztalt.

- No... hazamentem..., bekopogtam..., levetkőztem..., az ajtó is kinyílt..., a ruháimat is beadtam és akkor... egyszer csak egy hang azt mondta, hogy a Deák tér következik!

- Mivel működik a számít…

#169733 Koffein

- Mivel működik a számítógép?

- ???

- Füsttel. Ha kimegy a füst, megáll a gép.

#169174 big-ebuy Előzmény: #169171

- Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.

- Rendben van édesem! Csak ne felejtsd, hogy ha hazajövök általában iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, akkor ez azt jelenti: akarom a szexet, de lehet, hogy nem. Viszont ha több mint két pohárral iszom, akkor kurvára nem fog érdekelni, hogy milyen a hajad!

#169171 big-ebuy Előzmény: #168955

Egy fiatal fiú eltéved az erdőben. Napokig bolyong, míg egyszercsak találkozik egy borzasztóan vén, iszonyatosan csúnya vénasszonnyal.

- Szervusz fiam, üdvözli a vénasszony. Én egy elvarázsolt királylány vagyok, csodás idomokkal. Ha magadévá teszel, visszaváltozom szép, fiatal szexbombává, és attól kezdve azt csinálhatsz velem, amit akarsz. A vénasszony meglehetősen visszataszító volt, de a lehetőség igen vonzó. A fiú legyűrte magában az undort, és ha nehezen is, de megtette, amit a szipirtyó kért. El is aludt rögtön, úgy kifáradt. Amikor felébredt ugyanaz a csúf, vén csoroszlya feküdt mellette, akit néhány órával korábban magáévá tett.

- Hé, te! - ébresztgette az öregasszonyt. - Azt ígérted, hogy gyönyörű szexbombává változol!

- Hány éves vagy te fiam?

- Húsz.

- Na, ez szép! Húsz éves vagy, és még mindig hiszel a mesékben?

#168609 big-ebuy Előzmény: #167932

Nagy ünnepség a százesztendős bácsinál. Kint van a helyi televízió is, a riporter persze megkérdezi az öregtől, hogy mi a hosszú élet titka.

- Nem ittam soha életemben, mindig szerényen, visszafogottan éltem, Sose dohányoztam, nem nőztem...

Ebben a pillanatban a másik szobából hatalmas ordibálás hallatszik.

- Hát ez meg mi? - kérdi meglepődve a riporter.

- Tudja, az apám, amikor részeg, mindig borzasztó dühös, hogy a kurvája eldugja előle a cigarettát.

#167924 rbbj11 Előzmény: #167867

ezen a vodafone-os, meg raffis bejegyzéseken olyan jót röhögtem, kösz!!!! :DDD

Lementettem még olvasatlanul, és a villamoson a laptopot elővéve nem tudtam megállni hangos röhögés nélkül, de még az utcán és spontán rámtört néha a röhögés, szegény ijedt járókelők örömére. :DDD

A legjobb, hogy ezek VALÓDI (?) emberektől jöttek, nem kreált viccek :DDD

......

#167911 Sumér harcos

A leghosszabb magyar mondat, amely visszafelé olvasva is ugyanaz...

"Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában

a vadon élö Kis Pálnét nem keresik."

Na ezt csinálja utánunk bármely "világ" nyelv....

Fiatal manager gyerek Lo…

#167903 Áki01

Fiatal manager gyerek Londonban jár üzleti úton, a cég költségére a Ritz-ben száll meg, és délután a Picadilly-n elrak egy kártyát, amin egy hölgy intim szolgáltatásokat reklámoz azzal, hogy bárhova házhoz megy.

Este a srác levetkőzik meztelenre, végigfekszik az ágyon és az éjjeliszekrényen lévő telefonon felhívja a megadott számot.

Egy bársonyos női hang jelentkezik:

- Miben lehetnék szolgálatára, uram?

Izgatott hősünk remegő hangon válaszol:

- Itt vagyok a Ritz-ben a 812-es szobában, azt szeretném, ha idejönnél, furulyáznál nekem egy kicsit, utána egy kis szado-mazo játék, aztán elölről, hátulról, és a végén gyöngynyaklánc... Mit szólsz hozzá?

- Igazán érdekes... De előbb tárcsázza a kilencest, ha kimenő vonalat akar!

Szerelem első látásra: …

#167901 Áki01

Szerelem első látásra:

Egy rab megszökik a börtönből, ahol 15 évig volt fogvatartva. Nemsokára talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az ágyban. Kiszedi a fickót az ágyból, és a székhez kötözi, a nőt pedig az ágyhoz, és ahogy kötözés közben fölé hajol, megcsókolja a nyakát, azután felkel, és elmegy a fürdőszobába. Amíg ott tartózkodik, a férj azt mondja a feleségének: - Ez a fickó egy rab, láthatod a ruháján. Valószínüleg egy csomó időt töltött a börtönben, és évek óta nem látott nőt. Ha szexelni akar, ne állj ellen, ne panaszkodj, csak csináld amit mond neked, elégítsd ki. Ez az ember veszélyes ha bedühödik, megölhet bennünket. Légy erős, szeretlek! A feleség erre azt mondja: - Örülök, hogy így gondolod. Biztos, hogy nem látott nőt évek óta, de ő nem a nyakamat csókolta meg az előbb. Azt suttogta a fülembe, hogy nagyon szexinek talál téged, és azt kérdezte, hogy tartunk-e vazelint a fürdőszobában. Légy erős drágám! Én is szeretlek.

A székely legény iszogat…

#167900 Áki01

A székely legény iszogat a kocsmába egy kínaival. Egy kis idő után mikor már az alkohol is megtette a hatását, megszólal a kínai:

- Na te János, azt hallottam, hogy a székelyek kemény emberek, sok mindent kibírnak.

Erre János:

- Biztos úgy van, ha te mondod.

- Tegyünk egy próbát!!

- Tegyünk!!

- Ha ki mersz ide állni elém és fogadni védekezés nélkül az ütésemet, akkor majd én is kiállok, majd üthetsz egyet te is.

Ki is áll a székely, kap egy hatalmasat, nekivágódik a falnak, elviszik a mentők. Két hét múlva megint találkoznak a kocsmában:

- Hé te kínai, aztán miféle ördöngős ütés volt az, amivel kórházba küldtél?

- Hát az egy nagyon régi, sőt ősrégi kung fu technika, amit apám tanított, őt pedig a nagyapám, és így tovább.

- Valóban technikás volt ez a kufu-isten nyila, mert még életemben így kupán nem vágtak. De most rajtad a sor kiállni ellenem.

Ki is áll a kínai, hatalmas ütést kap, nekivágódik a falnak, elviszik a mentők. Egy hónapos kórházi ápolás után, kiengedik, és találkozik a székellyel a kocsmában:

- Na, mondd el te János, mivel ütöttél így ki, milyen technikával, mert még ilyent nem tapasztaltam.

János fontoskodóan, de egy kis mosollyal a szája szélén:

- Hááááát, ez egy nagyon régi, régi, régi, mondhatom én is, hogy ősrégi rozsdás francia kulcs volt, amit apámtól örököltem, s amint a nevéből is lehet következtetni, francia technika.