Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Re: vétel?

#177035 hAliG Előzmény: #177034

Az előzőhöz még annyit, hogy az utóbbi időben az volt a forgatókönyv, hogy:

- kiadtak egy hírt keretszerződésről, spekik elkezdték tépni, kitömték őket ~2350-en, aztán beöntötték 2100-2000-1900-ig. (itt szépen veszegették vissza - kiráztak sokakat)

- jött egy újabb keretszerződés hír, spekik elkezdték tépni ("na talán majd most dupláz"), megtömték őket megint, és leöntés.

Na ez volt a játék még párszor, persze a jó speki tanul, a legutólsó milliárdos keretszerződésre már meg sem moccant az ár.

Most kezdenek felbátorodni újra, úgy néz ki, de mostanában nem figyelem "realtime"...

(lehet, hogy a fenti számokra nem emlékszem Ft-ra pontosan csak kb-ra, de utána lehet nézni)

Re: vétel?

#177034 hAliG Előzmény: #177018

Ha akarják akkor megindul, ha nem akarják (ahogy láthattuk az elmúlt hónapokban) akkor akár 1800-ig is leöntik.

Amennyiben az állami keretszerződésből megrendelések lesznek, menni fog ez szépen, habár még akkor is ott a kérdés: a cég ezt, hogy fogja kommunikálni, mit hoznak ki belőle...

Itt hosszabb távon érdemes gondolkodni (1-2év - persze hamarabb is lehet történés), rövid távon kiráz(hat)nak (2-3-4 hónap).

Ez az én véleményem, más talán mást gondol.

Olvasd végig a fórumot, híreket, bejelentéseket, nézd meg mi történt akkor az árfolyammal és Magad hozd meg a döntést.

vétel?

#177018 Bendeguz

Sziasztok! Vennék egy nagyobb pakkot Freesoftból, úgy látom megindult lassacskán. Mit gondoltok?

Re: nincs cím

#174964 pauz86 Előzmény: #173158

hát itt meg mi történt ma? vki megpróbálta felspekizni, hátha rákapnak, és tudja szórni nagyobb darabokban a pakkját magasabb áron? tuti mutyizzák :)

#173158 akpo7 Előzmény: #163311

Lehet, nem teljesen.

Most mintha vki veszegetne par napja aprankent. Mondjuk pont emiatt lehet gond, h. nagyobb pakkok fogjak 2,050-en es 2,060-on.

#156513 pauz86 Előzmény: #155949

valami készülőben van itt is, minden papír rallyzott már, egyszer ennek is eljön az ideje, csak bírjuk kivárni :)

Nekem sajna minden pénze…

#155949 Tfliszi

Nekem sajna minden pénzem részvényben.

Csak tátom a málé szám azen a kva econ is, 64 en kiszálltam belőle, és nem tudtam aktiválni pénzt amikor meg elindult.

"akkor majd dupla annyit…

#155747 Tfliszi

"akkor majd dupla annyit fogok venni, mint amennyit akarok"

Matgab mester maradandót alkottál!

#155568 matgab Előzmény: #155436

csak, hogy on topik legyek:

Ez csak nem akar esni, na mindegy, megpörgetem az ecoban a lóvét és akkor majd dupla annyit fogok venni, mint amennyit akarok ...:)

#155434 vandrew Előzmény: #155338

Topic-gyanús a téma:

MoPÁll

( Mocskos Perverz Állatok topicja: 16.40-től, csak szülői felügyelettel! ) :)