16k-s vétel?
Az előzőhöz még annyit, hogy az utóbbi időben az volt a forgatókönyv, hogy:
- kiadtak egy hírt keretszerződésről, spekik elkezdték tépni, kitömték őket ~2350-en, aztán beöntötték 2100-2000-1900-ig. (itt szépen veszegették vissza - kiráztak sokakat)
- jött egy újabb keretszerződés hír, spekik elkezdték tépni ("na talán majd most dupláz"), megtömték őket megint, és leöntés.
Na ez volt a játék még párszor, persze a jó speki tanul, a legutólsó milliárdos keretszerződésre már meg sem moccant az ár.
Most kezdenek felbátorodni újra, úgy néz ki, de mostanában nem figyelem "realtime"...
(lehet, hogy a fenti számokra nem emlékszem Ft-ra pontosan csak kb-ra, de utána lehet nézni)
Ha akarják akkor megindul, ha nem akarják (ahogy láthattuk az elmúlt hónapokban) akkor akár 1800-ig is leöntik.
Amennyiben az állami keretszerződésből megrendelések lesznek, menni fog ez szépen, habár még akkor is ott a kérdés: a cég ezt, hogy fogja kommunikálni, mit hoznak ki belőle...
Itt hosszabb távon érdemes gondolkodni (1-2év - persze hamarabb is lehet történés), rövid távon kiráz(hat)nak (2-3-4 hónap).
Ez az én véleményem, más talán mást gondol.
Olvasd végig a fórumot, híreket, bejelentéseket, nézd meg mi történt akkor az árfolyammal és Magad hozd meg a döntést.
Sziasztok! Vennék egy nagyobb pakkot Freesoftból, úgy látom megindult lassacskán. Mit gondoltok?
hát itt meg mi történt ma? vki megpróbálta felspekizni, hátha rákapnak, és tudja szórni nagyobb darabokban a pakkját magasabb áron? tuti mutyizzák :)
Lehet, nem teljesen.
Most mintha vki veszegetne par napja aprankent. Mondjuk pont emiatt lehet gond, h. nagyobb pakkok fogjak 2,050-en es 2,060-on.
valami készülőben van itt is, minden papír rallyzott már, egyszer ennek is eljön az ideje, csak bírjuk kivárni :)
Nekem sajna minden pénzem részvényben.
Csak tátom a málé szám azen a kva econ is, 64 en kiszálltam belőle, és nem tudtam aktiválni pénzt amikor meg elindult.
Az öntőgép 2k felett ismét beindult...
Hátha mégis kapok még olcsón...
"akkor majd dupla annyit fogok venni, mint amennyit akarok"
Matgab mester maradandót alkottál!
csak, hogy on topik legyek:
Ez csak nem akar esni, na mindegy, megpörgetem az ecoban a lóvét és akkor majd dupla annyit fogok venni, mint amennyit akarok ...:)
Topic-gyanús a téma:
MoPÁll
( Mocskos Perverz Állatok topicja: 16.40-től, csak szülői felügyelettel! ) :)
bazzzeg :D