Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#162569 Amatoregy Előzmény: #162548

Nekem tökmindegy. 72,82-n belvettem. Stopp pluszban arra megy amerre akar...

vannak shortok és longok is...

minden pozi nem lehet nyerőben, mert kétfelé állna a piac :)

#162548 Peta60 Előzmény: #162541

Azért az már elég nagy tétel lehet,ami 2 nap alatt majd 10 százalékkal viszi le az olaj árát. Ha igaz az elmélet,akkor megy ez még lejjebb is...

#162540 Peta60 Előzmény: #162531

Én meg ha Dubai helyében lennék,és "megszorulnék",eladnék abból amim van. Mi van nekik? Olaj...

#162531 Amatoregy Előzmény: #162526

Azt nem tudom. De ha nagyon sokpénzem lenne tudod mit csinálnék?

Komám itt van x millárd dollár nyomban. Ebből kifizetheted az adósságot. Viszont cserébe veszek tőled egy tengernyi olajat (nem publikált áron, mondjuk 65-ért.) Te jól jársz, mert kifizetted a hitelt, én jól járok mert olcsón vettem az olajat, és mindketten jól járunk, mert elmúlt a rémség, és a bizalom helyreálltával a többi olajat is drágábban adhatod...

Az nagyon agyament gondo…

#162526 Peta60

Az nagyon agyament gondoltat különben,h Dubai adott el tegnap meg ma nagy mennyiségben olajat,és ezért zuhant be az ára?

Őrület különben ez a pör…

#162435 Peta60

Őrület különben ez a pörgés,ami megy...

A TL 14-es olajcertinek …

#162430 Peta60

A TL 14-es olajcertinek mennyi lesz kb az elszámolási ára?

Nem túl jelentős,de a nyakamon maradt néhány db.

#162275 Amatoregy Előzmény: #162219

Bakiba,

mindjárt 65-nél vagyunk. Most már küldheted nekik az anyagot, hogy tudják folytatni az építkezést. :DDD

Majd olajban kifizetnek...

#162140 El Kebir Előzmény: #161454

Up lesz itt! :-) ... USA még a indexeinek korrekcióit is kiszervezte Kínába... :-)) :-D

Autóiparban durvul a helyzet, további megrendelések érkeztek, ez talán nem az összeomlás jele. ;-)

ui.:

azért ma én az oilts17-tel kerestem egy kis sörpénzt... :-))

#161693 Amatoregy Előzmény: #161454

ha dubai-ban probléma van, ahol az ásványviz palackozás a legfőbb bevétel, ( :) ), akkor az olaj ára miért esik?

rallyt érzek benne, csak…

#161454 Dr. ursi

rallyt érzek benne, csak még nemtom melyik irányba is :o)

Re: olaj

#161031 Amatoregy Előzmény: #160916

A tegnapi stop ráhuzás 78 körül így utólag jó döntésnek tűnik. (77.21-ről ültem benne 1 napot). Mondjuk nem ez volt a tegnapi szándék, de így sikerült....

Mikor beírtam leis szúrt oda...

olaj

#160916 Robag

Na visszajöttem. Sajnos nem ment el a kis pakk olaj certim már utazás előtt. Szerencsére tegnap fel tudtam hígítani az alja körül. Így már nem is olyan rossz. :)

(Az arany certi meg szépen elment nyerőben, de jobban örülnék ha még meglenne...)