Nekem tökmindegy. 72,82-n belvettem. Stopp pluszban arra megy amerre akar...
vannak shortok és longok is...
minden pozi nem lehet nyerőben, mert kétfelé állna a piac :)
Nekem tökmindegy. 72,82-n belvettem. Stopp pluszban arra megy amerre akar...
vannak shortok és longok is...
minden pozi nem lehet nyerőben, mert kétfelé állna a piac :)
Azért az már elég nagy tétel lehet,ami 2 nap alatt majd 10 százalékkal viszi le az olaj árát. Ha igaz az elmélet,akkor megy ez még lejjebb is...
Pont ezt írtam nem? (csak nagy tételben gondolkodj....)
Én meg ha Dubai helyében lennék,és "megszorulnék",eladnék abból amim van. Mi van nekik? Olaj...
Azt nem tudom. De ha nagyon sokpénzem lenne tudod mit csinálnék?
Komám itt van x millárd dollár nyomban. Ebből kifizetheted az adósságot. Viszont cserébe veszek tőled egy tengernyi olajat (nem publikált áron, mondjuk 65-ért.) Te jól jársz, mert kifizetted a hitelt, én jól járok mert olcsón vettem az olajat, és mindketten jól járunk, mert elmúlt a rémség, és a bizalom helyreálltával a többi olajat is drágábban adhatod...
Az nagyon agyament gondoltat különben,h Dubai adott el tegnap meg ma nagy mennyiségben olajat,és ezért zuhant be az ára?
Itt megtudod ha megvan:
http://www.erste-broker.hu/gate/certifikat/infopanel.php?ticker=EBWTIOILTL14
A TL 14-es olajcertinek mennyi lesz kb az elszámolási ára?
Nem túl jelentős,de a nyakamon maradt néhány db.
belevettem... 72,8-on...
Hátha visszamegy 75,5-ig... :)
Ha az olaj lezúg 65-ig, berosálok....:)
Bakiba,
mindjárt 65-nél vagyunk. Most már küldheted nekik az anyagot, hogy tudják folytatni az építkezést. :DDD
Majd olajban kifizetnek...
Látva a mai állást nem bántam meg, hogy tegnap 77.30 körül megszabadultam az olaj longomtól.:)
Up lesz itt! :-) ... USA még a indexeinek korrekcióit is kiszervezte Kínába... :-)) :-D
Autóiparban durvul a helyzet, további megrendelések érkeztek, ez talán nem az összeomlás jele. ;-)
ui.:
azért ma én az oilts17-tel kerestem egy kis sörpénzt... :-))
ha dubai-ban probléma van, ahol az ásványviz palackozás a legfőbb bevétel, ( :) ), akkor az olaj ára miért esik?
rallyt érzek benne, csak még nemtom melyik irányba is :o)
A tegnapi stop ráhuzás 78 körül így utólag jó döntésnek tűnik. (77.21-ről ültem benne 1 napot). Mondjuk nem ez volt a tegnapi szándék, de így sikerült....
Mikor beírtam leis szúrt oda...