Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#161482 Spade Előzmény: #160973

Áki0,

Ez a vicc nagggyon durva lenne állattal is mondjuk kutyával, nem hogy emberrel és akkor hagyjuk is hogy ,milyen kisebbségről van szó....olyan jó vicceket tolsz be ide , sztem szűrhetnél néha...

Re: ...egy nő és egy férfi mindennapjai

#161246 matgab Előzmény: #160957

lehet, hogy ismerős volt, de mág egyszer megkaptam...:)

#161049 KawaBazsy Előzmény: #161006

Ha van humora, akkor vicces. A volt melóhelyemen egy roma srác volt a raktárosom, s ő tudta a legtöbb cigányviccet..

A kamionsofőr megy az út…

#160973 Áki01

A kamionsofőr megy az úton. Meglátja, hogy a cigány tolja át a biciklijét előtte 20 méterrel. Rálép a gázra, s mind a 10 kerékkel átmegy a cigányon. Belenéz a visszapillantóba, s látja, hogy a cigány még vergődik az út közepén. Rükvercbe kapcsol és megint az összes kerékkel átmegy a cigányon. Ránéz az összeroncsolódott testre, ami egybeépült a bicikli vázával, látja, hogy már nem él. Ötösbe kapcsol megint átmegy szerencsétlenen és elhajt. A rendőr mindezt végignézi a sarokról. Amikor a kamionsofőr elhajt megszólal:

- Hát, hát ilyen csúnya öngyilkosságot sem láttam még!

#160970 GáborGábor Előzmény: #160968

Ezt most miért kellet pont az enyémhez fűznöd?

Rémálmaim lesznek ...

:)))

#160968 Áki01 Előzmény: #160957

Egy férfi ül a vonaton, hatalmas, sötét monokli van a szeme alatt. Arra jön egy másik férfi, szintén hatalmas monoklija van, leül. Megszólal az első:

-Micsoda véletlen! Mindkettőnknek ilyen csúnya, nagy monokli van a szeme alatt! Megkérdezhetem, ön hogyan szerezte?

Erre a másik:

- Voltaképpen egy freudi elszólás volt az oka. A jegypénztárnál álltam sorba, amikor megláttam, a hosszú, szőke hajó kiszolgáló lányt, akinek olyan nagy mellei voltak, amilyet még életemben nem láttam. Meg akartam kérdezni, hogy merre van a mellékhelység, de véletlen az csúszott ki a számon, hogy: "Melle van, nagy, a szentségit!" Erre benyomott egyet. És maga hogyan szerezte a monokliját?

- Hát igazából nekem is egy freudi elszólás volt az oka. Reggel a feleségemnek azt akartam mondani, hogy "Drágám, töltenél még egy kis kávét?", és véletlenül az csúszott ki a számon, hogy: "A k*rva anyádat te kövér p*csa, te b*sztad el az egész életemet!"

#160957 GáborGábor Előzmény: #160846

Ez valahonnan ismerősnek tűnik ...

Nem itt olvashattam esetleg korábban?

:)

#160846 matgab Előzmény: #159610

Vicc: MSZP-s jelölt amikor lógó orral hazamegy az időközi választásról, és kérdi az asszonya hogy mi lett az eredmény?

- Ne is kérdezd, csúnyán elbuktam, magamat is beleszámolva összesen 3 szavazatot kaptam.

mire az asszony, elborult aggyal:

- Tudtam! Szóval tényleg van valakid!

#160115 Tomas Előzmény: #160111

Két béka beszélget:

- Te, igaz az, hogyha megcsókol egy királylány, akkor királyfivá változom?

- Áh, az csak a hülye mesékben van, amiben a békák tudnak beszélni...

A zsidó mikulás elmegy a…

#160110 Áki01

A zsidó mikulás elmegy az óvodába. Kirakja az ajándékait és így szól:

- Na, gyerekek, lehet vásárolni.

Leszáll az Isten a Földr…

#160109 Áki01

Leszáll az Isten a Földre, és megkérdezi az arabot:

- Hé, arab, nem kell kőtábla?

- Mi van rajta?

- Pl. "Ne ölj!".

- Na, húzzál innét a francba!

Megkérdezi a cigányt:

- Hé, cigány, nem kell kőtábla?

- Mi van rajta?

- Pl. "Ne lopj!".

- Na, húzzál innét a francba!

Megkérdezi a zsidót:

- Hé, zsidó, nem kell kőtábla?

- Mennyibe kerül?

- Ingyen van.

- Adj tízet!

Vettünk új padlószőnyege…

#160108 Áki01

Vettünk új padlószőnyeget. Az árban benne volt a kiszállítás, és a lerakás is. Beállított két fazon, behozták és ripsz-ropsz lerakták a szőnyeget. Elégedetten nézték munkájuk eredményét, mikor az egyik oldalba bökte a másikat. Én is észrevettem, hogy egy hupli van a szőnyeg közepén. A másik fogta a kalapácsot, és néhány ütéssel nagyjából elegyengette a kitüremkedést. Éppen szólni akartam, hogy ez azért nem tökéletes, mikor benyitott az anyósom, hogy nem láttuk-e a hörcsögét...