Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

Re: nincs cím

#152281 pauz86 Előzmény: #152275

a fele már tuti kipörgött, mert voltak azóta 70-80milliós napok meg sok 10-20milliós

#152275 matgab Előzmény: #152231

nekem kezd tetszeni a fórum hangulata a PF-en...

Nincs annál jobb előjel, mint ennyi csalódott nyöszörgés egy fórumon.

Még 2 hét és mire az utolsó nyekergő is dobja a papírjait, addigra indulhat a rakéta.

150k részvény az 315 milliós forgalom.

És ez csak az eladási pluszforgalom!

#152272 hAliG Előzmény: #152190

Pannergy, Synergon, Freesoft mind beállt a sorba Phyl, Genesis szintjére.

Pénzt gyártanak a bennfenteseknek a kicsik pénzéből...

én az első nagyobb meghú…

#152231 pauz86

én az első nagyobb meghúzásnál eladtam, azóta nem veszem vissza, ott látszott rögtön, hogy ezt le akarják nyomni, hamarosan lehet még venni szerintem 1800 körül is, majd ott újra....

vaskos pluszból, már átmentünk minuszba... lehet még ma veszek 2k alatt? ;)

#152190 akpo7 Előzmény: #152174

A f*szert nem alltam be eladni beker fole, mar reg kiszedtek volna 250 felett es par nap alatt ebben is lett volna 7-8% ebben a liftezesben.

Mindegy, turelmes vagyok. :)

#152178 zeeh_ Előzmény: #152170

Márpedig jönni fog a vérmedve szvsz max. fél éven belül.

Nehezen tudom elképzelni, hogy ennél tovább tudják még kozmetikázni a sz*rt.

#152174 matgab Előzmény: #152170

mondom, hogy mind a 150-200 k-tól meg akarnak szabadulni és úgy látszik ezt 30-45%-os hozam mellett akarják megtenni...

#152170 hAliG Előzmény: #152163

Na ja, megint bevágták a féket...

Hihetetlen számomra, hogy ezt miért jó?

Ahogy az econet topikban írtad, nehogy tényleg jöjjön a vérmedve, vagy a W és .@szhassák... :D

#152163 zeeh_ Előzmény: #152143

Úgy néz ki, igen.

Ha elengedték volna ennyi milliárdos biznisz után, már bőven 3000 felett lehetne szvsz.

#151464 matgab Előzmény: #151337

Ez van, amíg ezen pakkok el nem fogynak addig mindig itt fogja valaki "lemutyizni" az árfolyamot. Esetleg a menedzsment segít nekik egy-két hírrel, hogy könnyebben szabaduljanak.

Kérdés: Etikusabbnak tartanánk-e a managementet, ha "ránk öntenénk" a jó híreket és ezek a csaló bennfentesek nem 2000-ért adnák el nekünk a kisbefektetőknek/spekáknak a részvényeket, hanem 4.000-ért???

Tehát mi olvassuk a híreket, értlemezzük az eseményeket, ezek után egyértelmű, hogy az idő nekünk dolgozik, bár a végén mindenki meg fog halni, ne reménykedjetek, de lesz aki gazdagon! :)

#151337 matgab Előzmény: #150415

ez egyszerűen hihetetlen tényleg.

Szerintem nem lenoymják az árat, hanem még mindig az Illés pakk fogy rendületlenül.

Továbbra sem tudjuk, sem azt, hogy a 150k-s pakk kiknek a kezeiben landolt és az sem, hogy akiknek a kezébe került azoknak mi a szándéka.

Szerintem néhány új tulajdonostárs, akik 1600-on hozzájutottak a részvényekhez itt 2300-2000 között simán realizálják a nyerőt, könnyen jött, könnyen megy és jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok mondások alapján.

Meg amúgy is akinek most ilyen jó infói voltak, annak biztos máskor is van néhány jó nfoja, azaz az nem fog kockáztatni , mint stratégiai befektető, hanem a biztos befektetések hozamát élvezi...

#150415 wizes Előzmény: #150397

Ne haragudj de leköptem a moncsit akkorát röhögtem!

Mellesleg a figura ismerős!

#150397 akpo7 Előzmény: #150395

En eladtam reggel, ami volt, de benn felejtettem egy megbizast pentekrol es visszakaptam. Most azon van kis minusz. (hulye gyerek)

#150395 wizes Előzmény: #150203

Reggel én is vettem egy picinyet, megtartottam, ezt olyan párnának vettem: kiseggelem bármi lesz.

Pénteken naon felhívta magát nálam, régen utaztam benne.

#150075 hAliG Előzmény: #150066

Itt valami nagy sunyiság van a háttérben szvsz, ahogy többen is megírtuk már.

Van ugye ez a bődületes sok pénz, és mégis fékezve volt az árfolyam, mert ahogy láttuk tegnap reggel elkezdték venni (mi kisbüfik) és egyből megálljt parancsoltak.

Jöttek a csomagok csőstül az eladói oldalra. Nem hiszem, hogy ennyi kiszálló kisbüfi lett volna, mikor amúgy is alacsony a közkéz, és sokan szerintem 2500-2600-as szinteken is be vannak ragadva.

Aztán jött a második hullám a délutáni 10 mrd-os hírre és megint STOP volt betéve, nyomták vissza az árfolyamot egyből!

Ha mi kisbüfik lettünk volna az akadályok, akkor szerintem dobálták volna el jó páran, amikor lefelé kezdett menni az árfolyam a reggeli plusz után. A forgalom adatok is a fentieket támasztják alá szvsz, mert szeptember elején ekkora forgalommal +20-akat ment...

Remélem készül valami nagyon nagy dolog és azért van bent a STOP... erre tudok gondolni.

Ennyi elnyert munkához valakit még maguk alá kell gyűrniük szerintem, lehet ilyesmi van a háttérben!

Megveszik a Synergont? :)))))))))