Re: nincs cím
matgab Előzmény: #152281nem biztos...Szerintem a spekák nemcsak vettek, hanem bőven adtak is...
Nekem is volt olyan nap, hogy vettem is és eladtam is jó néhány darabot...
Mindegy is, látni fogjuk amikor elfogy nekik, addig úgy verjük be a fejünket a 2300-ba, mint a vakond az M7-esbe...
És az is lehet, hogy ők sem akarnak 100%-ig kitárolni, lehet, hogy nekik valami kölcsönből kell ezt a tranzakciót finanszírozni (ezért sem akarnak várni sokáig), ez meg akár azt is előidézheti, hogy valamikor akár likvidálni kell a pakkjukat (bár azért egy ilyen megoldás az elég rizikós, nem hiszem hogy ilyet bevállaltak volna.)
Sokkal valószínűbb az, hogy valóban hitelből fínanszírozták, amit most vissza akarnak fizetni és az extraprofitot (30%) vagy visszaöntik a piacra, de az is lehet, hogy megtartják, mondván, hogy nem egy rossz papír ez, van benne tér felfele. Ebben az esetben egy pillanat alatt fog eltűnni az eladó réteg és ha 2400-at átvinnénk, akkor gyakorlatilag tényleg nyugodtan mehetne a minimálisan elvárt 3-4000-ig, gyakorlatilag korrekció nélkül...
Most még lesz egy szerintem szar gyors, azt arra kell kihasználni, hogy vegyen az ember.