Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Fervo Energy

#1513190 Fornit Előzmény: #1513158

Én is néztem még májusban, de rápillantva erre: 0,14M revenue és a -57,79M net income, nem is foglalkoztam vele többet. Közel 60%-ot esett is eddig.

Fervo Energy

#1513170 matgab Előzmény: #1513166

Ha én is belevennék, akkor meg kiderülne, hogy az egész rendszer működésképtelen, vagy valami katasztrófa lenne a fúrásoknál, vagy betiltaná az amcsi környezetvédelmi minisztérium ezt a technológiát...:-)

Fervo Energy

#1513163 Ddavid Előzmény: #1513160

Elméletileg zárt a rendszer és teli kőzetben jó, mert ott nincs veszteség, csak egyszer kell feltölteni és utána kicsit rápótolnak ha kell. De a 2 éves tesztüzem alatt a kapilláris átjárók sem dugultak el a kőzetben és ezért ígéretes, mert után kb. alig kell ráfordítani.
Legalábbis ezt mondják.

Fervo Energy

#1513159 Ddavid Előzmény: #1513158

Ez az a cég ami lefúr A-B kútat és a kettő között repeszti a köveket irányítva hasonlóan mint a palagáznál. Itt za a plána, hogy száraz nagytömegű kőzetben alakítanak ki utakat majd fentről vizet pumpálnak át. Úgy működik mint egy bojler és 150-170 fokos vizet simán tudnak csinálni. Itt nem szükséges vízadó réteg és viszasajtolás és víz sem a földben.
A Pannergy A-B kutat fúr vízadó rétegbe majd kiveszi a meleg vizet és vissza vezeti a hideget, de ott ilyen 70-80 fokos a víz és nagyon necces, hogy az egyensúly megmaradjon. Előbbi elektormos energia termelésre jó a 2. pedig fűtésre.

Fervo Energy

#1513158 Koffein

A google q2-be a Fervoba szállt be 1,760,732 db rv-t vásárolt (51,466,202$-ért), ami kb lófütty szint náluk..

https://fervoenergy.com/

Ahogy nézem geotermikus enegiában utaznak.. az oldalukat meg a videókat vizslatva, ez valami kezdetleges projekt lehet..

milyen faja videót csináltak :)

TTWO - Grand Theft Auto VI. előzetes

#1513101 Ddavid Előzmény: #1513087

Régen az V megjelenése előtt is alig volt már emelkedés Console release után egy szerény duplázás volt, majd a PCs megjelenés rakta emelkedő trendbe az Online megjelenésével.
Szerintem az irány itt fix fel, csak az a kérdés mikor mennyivel.

Néztem PCket és normálisan összerakott középkat az 5-600 ezer. Lehet most lesz az első, hogy veszek prémium Geforce now előfizut ami havi 100 órát garantálja a remote vas elérést. Ilyen memória árak mellett nagyon megérős, mert 60-65k/év és ki van használva. Ellenben egy pc 90%ban csak porosodik itthon és áll, értéktelenedik a pénz el benne :(

Pramount - Warner Bros egyesülés

#1513031 Koffein

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége.. támadják rendesen, minden oldalról az egyesülést..