Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

KHs vagyok és tényleg jó…

#1512522 Ddavid Előzmény: #1512516

KHs vagyok és tényleg jó az appjuk, bár 1-2 failel mert a backend nema "fancybb", de a Revo is jó. Anno amikor sok eurót kellett váltani akkor ott forgattam át, de az új limitekkel és emelt árakkal jobb, de már annyival nem biztos, hogy komfortzónából kilépjen az ember. A chaten indítható átutalások a QR kód generálás stb, az elég ers, bár idő kérdése más hagyományos bankok mikor fogják megugrani. Őszintén nem látom már az a hatalmas potenciált mint amit 4-5 éve láttam. Kb. Revolut a Tesla pályáját fogja bejárni, nagy növekmény innováció, de a többi hagyományos bank beéri és bekerül a "többi" közé.

Lehet Te nem vagy elszál…

#1512516 Koffein Előzmény: #1512511

Lehet Te nem vagy elszállva, de egy átlag felhasználónak a Revo app sokkal használhatóbb, mint más bank appja.

Kártyát tudsz választani, tervezni, ami egyedibbé tesz a kocsmába :) qr kóddal tudsz utalni havernak, ha nem akarod a revtaget begépelni, tudnak üzenetet írni, vagy gifet berakni a chat felületbe az utalás után.. váltásról ne is beszéljünk, kb 2 ft-ot rak rá a piaci árhoz képest, nincs váltási díj, miközben a bankok ráraknak 10 ft-ot, meg van ahol váltási díj is van.. belépőszintű tőzsde, mert tört részvényt is tudnak venni, kötvényekbe lehet fektetni, eurót le tudsz kötni és napi szinten jóváírják/látja a kamatozást.. ezek nem elhanyagolható dolgok, alap szinten.. más az igénye egy olyan embernek, aki 18 pénzügyi appot kezel, s más annak, aki egyet kettőt..

Felhasználóbarátabb app a kh, abban minden megtalálható, lehet parkolást fizetni, meg több olyan funkció is van, amiért nem kell plusz appokat letölteni... Rafi appja is trendin néz ki, de nincs benne sok funkció, ami hozzáadott érték féleség, az a hűségpont felület, de még egyszer sem vettem igénybe, hiába gyűlnek a pontok..

Nekem a telómon van 13 b…

#1512511 matgab Előzmény: #1512507

Nekem a telómon van 13 banki app + 2 bróker cég app+ 2 kripto +az Államkincstár.

Én nem vagyok elszállva a Revolut apptól, vannak hasznos funkciói, de azért nem az a legátláthatóbb.

A Revolut business-t meg kb 1,5 év volt mire sikerült megnyitni a számlánkat náluk... (jó, a cégstruktúra nem egyszerű és ez egy külföldi holding cég számlája volt), de amikor az adott európai ország cégtárhelyének a hatóság által digitálisan hitelesített igazolását nem akarták elfogadni , mint a cég hivatalos címének igazlását, hanem ahhoz akartak ragaszkodni, hogy egy olyan csomag futár számláját küldjük meg, ahol a csomagot a céghez sikeresen kézbesítették, az azért furcsa volt.).

De amikor pl. a szlovák Unicredit app-ot kb. minden hónapban újra kellett telepítenem, mert nem engedett visszalépni, akkor azt mondtam, hogy a magyar rednszerek azért nem is rosszak.

Mondjuk a magyar Unicreditnél meg az arcfelismerési képességet vesztette el és hiába kapcsolom be ezt a funkciót, egyszerűen, mintha nem lenne.

Magyar Raffinál meg egyszerre lépek be a céges és a magán számláimhoz és néha meglepődök egy pillanatra, hogy mennyi pénz van a számlámon. Aztán rájövök, hogy az nem is a sajátom.

Magyar Erste nem rossz, bizonyos funkciói (pl. a hitelkártyához tartozó ft beváltásokat) jól elrakták szem elől, azt mindig művészet megtalálni. De pl. hogy a mobilappból tudom úgy hívni az ügyfélszolgálatot, hogy már be vagyok azonosítva, az hasznos (pl. ilyen az Unicreditnél nincs.

Vállalati bankolásoknál meg a digitális aláíró felületeket szeretem nagyon, ott a BNP Paribas rendszere tetszett nagyon, de az Unicredit is elkezdte már használni, de az egy kicsit döcögős még.

A litván Swedbank például ebben a digitalizációs megoldásokban el van maradva eléggé -számomra meglepő módon. Ki kellett utaznom, meg a régi tokenükben lejárt az elem. És mivel az észt számlánkat már megszüntettük - akik a tokent eredetileg adták, ezért nem fogadtak el semmi digitálisan hitelesített dolgot, személyit semmit, ki kellett utaznom fizikailag , hogy megtarthassam a hozzáférésem a számlához.

Részvényesként, ez jó hí…

#1512507 Koffein Előzmény: #1512500

Részvényesként, ez jó hír :)

App szempontból nézve, az összes bank egy okádék. Szerintem a Revolut színvonalát egyik se tudja megugrani.

Korrekció lesz-e?

#1512066 Koffein Előzmény: #1512058

Mekkora korrekció lenne számodra ideális?

Amúgy most volt, csúcstól számítva -10%, nem sok, most ennyire futotta.. :)

Ha nincs nagy világégés, akkor 100 napos körül fordulni szokott, 200 naposra csak ritkán megy le...

Help!

#1512040 Csusza Előzmény: #1509357

Hello Matgab, tőled is elnézést!

Nem bunkóságból nem írtam, (bár ettől még sokak szerint az vagyok :-)), hanem nem jártam erre.

Minden fórumról leálltam, nem olvasok semmi véleményt, csak a magam által összerakott kép alapján döntök már jóideje.
Ez az egyetlen hely, ahová benézek néha. Miattatok. :-)

Amúgy amit írsz, logikus, én is hasonlóan látom, hogy a háború után hatalmasat nőhet ez a szutyok cég.
Szutyok, mert 9372 forintot felszámoltak egy lejáró bankkártya cseréjére, bekaphatják!

Ok, tudom, hogy ezekből van a profit meg az én pénzem is, de akkor is rohadt bosszantó.

Már a szemem se rebben, amikor épp bukok néhány milliót, de az ilyen pár ezer forinton úgy fel tudom magam cseszni! :-D

De ami a legfontosabb: Köszönöm neked, hogy eladtál, és nem vettél, örök hálám!
;-)

Help!

#1512039 Csusza Előzmény: #1509345

Szia!

Hú, elnézést, hogy nem írtam vissza, de nem is gondoltam, hogy foglalkozol velem, be sem néztem.
De jól esik, kösz! :-)

Amúgy szerintem nem túl nagy kockázatot vállalva a választással, mindent megtartottam, sőt még rá is bővítettem, amikor már láttam a Tisza győzelem előjeleit.
Minden más, NERhez kicsit is köthetőt eladtam, otpt csináltam belőle.
Így már 94 % tőkém otp-ben volt.

Persze, ilyet elvileg nem szabad csináni, ezt tudom , de én ezt kicsit másképpen gondolom. Ahogy öregszem, másképp látom a dolgokat. :-)

Utána 40-42 ezer közötti sávban pihengetett, ott sikerült kicsit swingelni, de láttam, hogy rohadtul menni akar, ezért abból a nyerőből is otp lett, amire szintén ráültem.
Engem már nem ráznak ki olyan könnyen...

Tervem szerint 50 ezernél gondolnám át újra a teendőket. Mondjuk nyár végén vagy ősszel. (Például uniós pénzek érkezésekor?)

Addig egy kis pihi, chill, tenger, ilyesmik...

A másik irányról nem is beszélünk, olyan nem lehetséges.