Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Korrekció lesz-e?

#1512066 Koffein Előzmény: #1512058

Mekkora korrekció lenne számodra ideális?

Amúgy most volt, csúcstól számítva -10%, nem sok, most ennyire futotta.. :)

Ha nincs nagy világégés, akkor 100 napos körül fordulni szokott, 200 naposra csak ritkán megy le...

Help!

#1512040 Csusza Előzmény: #1509357

Hello Matgab, tőled is elnézést!

Nem bunkóságból nem írtam, (bár ettől még sokak szerint az vagyok :-)), hanem nem jártam erre.

Minden fórumról leálltam, nem olvasok semmi véleményt, csak a magam által összerakott kép alapján döntök már jóideje.
Ez az egyetlen hely, ahová benézek néha. Miattatok. :-)

Amúgy amit írsz, logikus, én is hasonlóan látom, hogy a háború után hatalmasat nőhet ez a szutyok cég.
Szutyok, mert 9372 forintot felszámoltak egy lejáró bankkártya cseréjére, bekaphatják!

Ok, tudom, hogy ezekből van a profit meg az én pénzem is, de akkor is rohadt bosszantó.

Már a szemem se rebben, amikor épp bukok néhány milliót, de az ilyen pár ezer forinton úgy fel tudom magam cseszni! :-D

De ami a legfontosabb: Köszönöm neked, hogy eladtál, és nem vettél, örök hálám!
;-)

Help!

#1512039 Csusza Előzmény: #1509345

Szia!

Hú, elnézést, hogy nem írtam vissza, de nem is gondoltam, hogy foglalkozol velem, be sem néztem.
De jól esik, kösz! :-)

Amúgy szerintem nem túl nagy kockázatot vállalva a választással, mindent megtartottam, sőt még rá is bővítettem, amikor már láttam a Tisza győzelem előjeleit.
Minden más, NERhez kicsit is köthetőt eladtam, otpt csináltam belőle.
Így már 94 % tőkém otp-ben volt.

Persze, ilyet elvileg nem szabad csináni, ezt tudom , de én ezt kicsit másképpen gondolom. Ahogy öregszem, másképp látom a dolgokat. :-)

Utána 40-42 ezer közötti sávban pihengetett, ott sikerült kicsit swingelni, de láttam, hogy rohadtul menni akar, ezért abból a nyerőből is otp lett, amire szintén ráültem.
Engem már nem ráznak ki olyan könnyen...

Tervem szerint 50 ezernél gondolnám át újra a teendőket. Mondjuk nyár végén vagy ősszel. (Például uniós pénzek érkezésekor?)

Addig egy kis pihi, chill, tenger, ilyesmik...

A másik irányról nem is beszélünk, olyan nem lehetséges.

Ezt várják az új kormánytól

#1510959 Ddavid Előzmény: #1510949

Köszi, jól hangzik. Ma kapott egy konkurenst, de a bevételük javarészt nem innen jön. Hátha a Luminor projekt befuthat így már.

#1510945 Ddavid Előzmény: #1510941

Valaki vagy valami veszi nem kis darabszámmal, de több részletben chart alapján. Ezt kb. hagyni kell elfutni és laza stoppal követni, Nekem 50k a cél hónap végéig. Ha visszajön az EUs pénz lehet több, de ott lesznek feltételek ami nem biztos hogy tetszenek az új kormánynak...

#1510944 Ddavid Előzmény: #1510941

Valaki vagy valami veszi nem kis darabszámmal, de több részletben chart alapján. Ezt kb. hagyni kell elfutni és laza stoppal követni, Nekem 50k a cél hónap végéig. Ha visszajön az EUs pénz lehet több, de ott lesznek feltételek ami nem biztos hogy tetszenek az új kormánynak...

#1510941 Koffein

"A gazdaságpolitika és a bankok közötti konstruktív párbeszédnek jelentős hagyománya van Magyarországon, és az OTP Bank mindig törekszik arra, hogy korrekt és prudens kapcsolata legyen az ország mindenkori kormányával.

A magyar gazdaságban kiszámíthatóságra és növekedésre van szükség. A győztes Tisza párt programjában és a választási kampánya során megfogalmazott gazdasági törekvések jelentős költségvetési átstrukturálást jelentenek, valamint várhatóan újra hozzáférhetővé teszik a Magyarországnak járó EU-s támogatásokat, és ezáltal is kedvezően hathatnak a gazdaság állapotára, különösen a beruházások terén.

Reméljük, hogy a potenciális pozitív hatások lehetőséget teremtenek majd a bankszektort érintő különadók fokozatos kivezetésére, miközben számítunk a hasznos és sikeres állami támogatási programok továbbvitelére is."

https://www.portfolio.hu/bank/20260413/kormanyt-va...

Bennfentesek vételek

#1510429 Koffein

Nem raktam be, de ahogy elnézem a bennfentesek vásárolnak rendesen, mintha alkalmi vétel lenne. Az is igaz, ha a Csányi család venne, akkor azt nagyobbat szólna..