Fincsi hír! Ülünk benne tovább, és csipegetünk mellé, ha úgy adódik. :-)
"A világ 400 legerősebb vállalata közé került az OTP Csoport a Forbes Global 2000 listán – írja közleményében a bank."
Ebben csak Matgab tud segíteni, egy kis vásárlással, majd eladással :))
Az a korrekció az ideális, ami után komoly emelkedés jön :-)
Mekkora korrekció lenne számodra ideális?
Amúgy most volt, csúcstól számítva -10%, nem sok, most ennyire futotta.. :)
Ha nincs nagy világégés, akkor 100 napos körül fordulni szokott, 200 naposra csak ritkán megy le...
Hello Matgab, tőled is elnézést!
Nem bunkóságból nem írtam, (bár ettől még sokak szerint az vagyok :-)), hanem nem jártam erre.
Minden fórumról leálltam, nem olvasok semmi véleményt, csak a magam által összerakott kép alapján döntök már jóideje.
Ez az egyetlen hely, ahová benézek néha. Miattatok. :-)
Amúgy amit írsz, logikus, én is hasonlóan látom, hogy a háború után hatalmasat nőhet ez a szutyok cég.
Szutyok, mert 9372 forintot felszámoltak egy lejáró bankkártya cseréjére, bekaphatják!
Ok, tudom, hogy ezekből van a profit meg az én pénzem is, de akkor is rohadt bosszantó.
Már a szemem se rebben, amikor épp bukok néhány milliót, de az ilyen pár ezer forinton úgy fel tudom magam cseszni! :-D
De ami a legfontosabb: Köszönöm neked, hogy eladtál, és nem vettél, örök hálám!
;-)
Szia!
Hú, elnézést, hogy nem írtam vissza, de nem is gondoltam, hogy foglalkozol velem, be sem néztem.
De jól esik, kösz! :-)
Amúgy szerintem nem túl nagy kockázatot vállalva a választással, mindent megtartottam, sőt még rá is bővítettem, amikor már láttam a Tisza győzelem előjeleit.
Minden más, NERhez kicsit is köthetőt eladtam, otpt csináltam belőle.
Így már 94 % tőkém otp-ben volt.
Persze, ilyet elvileg nem szabad csináni, ezt tudom , de én ezt kicsit másképpen gondolom. Ahogy öregszem, másképp látom a dolgokat. :-)
Utána 40-42 ezer közötti sávban pihengetett, ott sikerült kicsit swingelni, de láttam, hogy rohadtul menni akar, ezért abból a nyerőből is otp lett, amire szintén ráültem.
Engem már nem ráznak ki olyan könnyen...
Tervem szerint 50 ezernél gondolnám át újra a teendőket. Mondjuk nyár végén vagy ősszel. (Például uniós pénzek érkezésekor?)
Addig egy kis pihi, chill, tenger, ilyesmik...
A másik irányról nem is beszélünk, olyan nem lehetséges.
Köszi, jól hangzik. Ma kapott egy konkurenst, de a bevételük javarészt nem innen jön. Hátha a Luminor projekt befuthat így már.
Ma jött egy 50e feletti célár: https://www.portfolio.hu/befektetes/20260414/bodul...
"Megemelte a 12 havi célárát az Autonomous Research, az eddigi 44 677 forintról 54 184 forintra növelték a célárat, az ajánlás továbbra is felülteljesítés."
Valaki vagy valami veszi nem kis darabszámmal, de több részletben chart alapján. Ezt kb. hagyni kell elfutni és laza stoppal követni, Nekem 50k a cél hónap végéig. Ha visszajön az EUs pénz lehet több, de ott lesznek feltételek ami nem biztos hogy tetszenek az új kormánynak...
Valaki vagy valami veszi nem kis darabszámmal, de több részletben chart alapján. Ezt kb. hagyni kell elfutni és laza stoppal követni, Nekem 50k a cél hónap végéig. Ha visszajön az EUs pénz lehet több, de ott lesznek feltételek ami nem biztos hogy tetszenek az új kormánynak...
"A gazdaságpolitika és a bankok közötti konstruktív párbeszédnek jelentős hagyománya van Magyarországon, és az OTP Bank mindig törekszik arra, hogy korrekt és prudens kapcsolata legyen az ország mindenkori kormányával.
A magyar gazdaságban kiszámíthatóságra és növekedésre van szükség. A győztes Tisza párt programjában és a választási kampánya során megfogalmazott gazdasági törekvések jelentős költségvetési átstrukturálást jelentenek, valamint várhatóan újra hozzáférhetővé teszik a Magyarországnak járó EU-s támogatásokat, és ezáltal is kedvezően hathatnak a gazdaság állapotára, különösen a beruházások terén.
Reméljük, hogy a potenciális pozitív hatások lehetőséget teremtenek majd a bankszektort érintő különadók fokozatos kivezetésére, miközben számítunk a hasznos és sikeres állami támogatási programok továbbvitelére is."
Csak nem úgy, hanem máshogy
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2026/03/otp-...Nem raktam be, de ahogy elnézem a bennfentesek vásárolnak rendesen, mintha alkalmi vétel lenne. Az is igaz, ha a Csányi család venne, akkor azt nagyobbat szólna..