Még mindig jobb , mint a Cerberus, ami már -50%-on leledzik...
Még mindig jobb , mint a Cerberus, ami már -50%-on leledzik...
És a vételed után 3 ker. nappal elfüstölt a cég értéke 22,78%-a.
Épp ma vettem én is. Remélem a faktor itt már kitombolta magát. :))
Tavaly kb. 1 éve vettem JTO.X nevű kriptót, mert korábban is volt ilyen (ne kérdezzétek , hogy találtam rá), 2,1 árfolyamon, mert olyan szimpatikusnak tűnt a grafikonja...
Idén februárban sikerült már 85% feletti minuszt elérni rajta (0,25 alatt volt) , mondtam is magamba, hogy el kéne adni a csába, de mondom ez már olyan kicsi összeg maradt, hogy nem foglalkozom vele. Még év végén sem váltottam vissza EUR-ra, hogy az áthozott veszteség kisebb legyen.
Februárban viszont fordult és a tegnapi 40% után ma is 30% emelkedett és ma már 0,87...
Még pár nap +30%-okkal és már nullában is lennék vele... :-)
No mindegy, gondoltam felhívom rá a figyelmet, hátha van rajtam kívül még néhány szerencselovag...
már meg is írja az investing, h vége a chip gyártó hype-nak..
Ez mindent megmagyaráz a mai tőzsdenappal kapcsolatban.
na nyitásra meg is lett a -10% a Marvellnél is...
na most mrá tényleg vége az AI bull run-nak.
Marvel vétel tegnap 316-on.
1000 milliárdos kapitalizáció?? Adok én neked Mr Huang. Szerintem 1 hónap múlva 100 millió sem lesz így...
Azért borzasztó idegesítő, hogy az én részvényeim döglődnek (UPSTART, RIG, Klarna, CRBS, SBSW, BORR, ASML, Eurobank), addig minden részvény amit eladtam (Twillio, Bull, Allegro, Raiffeisen Viaplay -a Leidos kivételével)
és minden ami a szűk figyelő listámon volt, de nem vettem (NBIS, ARM, Datadog, Oracle, Servicenow, Micron, Corning, Corewave, Atlassian, Seagate, Enphase, LAC, ) azok meg mekkorát rallyztak!
Úgy, nem tudtak érdemben emelkedni az olajos részvényeim, hogy a Hormuzi szoros március óta le vannak zárva és elvileg a világ olaj készlete napról napra apad és még ha meg is nyílik a szoros, akkor is állítólag évekig tart, amíg újra elérik ezt a termelési mennyiséget, mint a háború előtt!
Gondolom azt várja az olajpiac, hogy eladjam...
Ez a BORR sem volt nagyon faktor álló. 2 nap alatt minusz 10%.
Mondjuk még mindig jobb, mint a Cerebras, ami 3 nap alatt -25%-on volt.
pénteken Borr vétel, szóval jövő héten biztos jön a vilagbeke..
@matgab, mint részvényes, lehet érdekes infó, q2 végéig +60milla új részvényt bocsájtanak ki
A faktor 24 órán belül teljesítette a vállalását.
Hát sajnos IPO előtt (vagy IPO-zni) nem tudtam.
De annak már örültem, hogy nem egyből 350-nél vagy 375-nél vettem... :-)
IPO után? Akkor kijelölted a csúcsot egy időre ;))
Na kivégzem a chip gyártást. Legalábbis az európait.
ASML vétel.
még jó hogy nem adtam el az SBSW-t... Az végre jött egy kicsit a beker áram irányába
még jó hogy nem adtam el az SBSW-t... Az végre jött egy kicsit a beker áram irányába
A mostani gyorsjelentési szezon egyelőre jól odab@szott nekem...
RIG: -9,16%
Upstart : - 17%
Ma jelent az SBSW , el kellene adni a pakkot a gyj előtt, de ...
Bezzeg a kva chipgyártók...