Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Vége az AI hype-nak

#1511955 matgab Előzmény: #1511837

Tavaly kb. 1 éve vettem JTO.X nevű kriptót, mert korábban is volt ilyen (ne kérdezzétek , hogy találtam rá), 2,1 árfolyamon, mert olyan szimpatikusnak tűnt a grafikonja...

Idén februárban sikerült már 85% feletti minuszt elérni rajta (0,25 alatt volt) , mondtam is magamba, hogy el kéne adni a csába, de mondom ez már olyan kicsi összeg maradt, hogy nem foglalkozom vele. Még év végén sem váltottam vissza EUR-ra, hogy az áthozott veszteség kisebb legyen.

Februárban viszont fordult és a tegnapi 40% után ma is 30% emelkedett és ma már 0,87...

Még pár nap +30%-okkal és már nullában is lennék vele... :-)

No mindegy, gondoltam felhívom rá a figyelmet, hátha van rajtam kívül még néhány szerencselovag...

Vége az AI hype-nak

#1511785 matgab Előzmény: #1511720

na most mrá tényleg vége az AI bull run-nak.

Marvel vétel tegnap 316-on.

1000 milliárdos kapitalizáció?? Adok én neked Mr Huang. Szerintem 1 hónap múlva 100 millió sem lesz így...

Vége az AI hype-nak

#1511720 matgab Előzmény: #1511608

Azért borzasztó idegesítő, hogy az én részvényeim döglődnek (UPSTART, RIG, Klarna, CRBS, SBSW, BORR, ASML, Eurobank), addig minden részvény amit eladtam (Twillio, Bull, Allegro, Raiffeisen Viaplay -a Leidos kivételével)
és minden ami a szűk figyelő listámon volt, de nem vettem (NBIS, ARM, Datadog, Oracle, Servicenow, Micron, Corning, Corewave, Atlassian, Seagate, Enphase, LAC, ) azok meg mekkorát rallyztak!

Úgy, nem tudtak érdemben emelkedni az olajos részvényeim, hogy a Hormuzi szoros március óta le vannak zárva és elvileg a világ olaj készlete napról napra apad és még ha meg is nyílik a szoros, akkor is állítólag évekig tart, amíg újra elérik ezt a termelési mennyiséget, mint a háború előtt!

Gondolom azt várja az olajpiac, hogy eladjam...

Vége az AI hype-nak

#1511608 matgab Előzmény: #1511563

Ez a BORR sem volt nagyon faktor álló. 2 nap alatt minusz 10%.

Mondjuk még mindig jobb, mint a Cerebras, ami 3 nap alatt -25%-on volt.

Vége az AI hype-nak

#1511455 Koffein Előzmény: #1511429

@matgab, mint részvényes, lehet érdekes infó, q2 végéig +60milla új részvényt bocsájtanak ki

Vége az AI hype-nak

#1511426 matgab Előzmény: #1511423

Hát sajnos IPO előtt (vagy IPO-zni) nem tudtam.

De annak már örültem, hogy nem egyből 350-nél vagy 375-nél vettem... :-)

odabaszok a nukleáris iparágnak is

#1511398 matgab Előzmény: #1511263

Na kivégzem a chip gyártást. Legalábbis az európait.

ASML vétel.

#1511263 matgab Előzmény: #1511251

még jó hogy nem adtam el az SBSW-t... Az végre jött egy kicsit a beker áram irányába

#1511262 matgab Előzmény: #1511251

még jó hogy nem adtam el az SBSW-t... Az végre jött egy kicsit a beker áram irányába

#1511261 matgab Előzmény: #1511251

#1511251 matgab Előzmény: #1511239

A mostani gyorsjelentési szezon egyelőre jól odab@szott nekem...

RIG: -9,16%

Upstart : - 17%

Ma jelent az SBSW , el kellene adni a pakkot a gyj előtt, de ...

Bezzeg a kva chipgyártók...

#1511239 matgab Előzmény: #1509637

február 5-én 109,75-ön eladott Twilliom ma már 190 dollár felett van...

Webull is mendegél felfelé.

Bezzeg amik kiszórásán gondolkodtam, de megtartottam (Upstart, Klarna), azok estek tovább.

#1511126 matgab Előzmény: #1510915

Na hogy nem bővítettem a pakkomat amikor 2 USD volt a RIG, most, hogy kb nullába kerültem a harmadolás után elkezdtem bővíteni egy kicsit.

Az egy dolog , hogy ki fog törni a világbéke, meg fog indulni a Hormuzi szoroson a hajóforgalom 2 héten belül, de egyszerűen nem értem, hogy hogy nem árazza be a RIG estében a piac azt, hogy most a megemelkedett hajós és biztosítási költségek mellett a nemzetbiztonsági ügy lesz az, hogy az olajkitermelést, akinek van olajmező a közelében, azt még ha drágábban is de lokálisan próbálja mindenki kitermelni.

Mivel a legtöbb ország környékén már csak tengeri fúrási lehetőségek vannak (mert a szárazföldi mezők már fel vannak fedezve és nagy részük már inkább kifogy, mint új találatok lennének) ezért amikor a RIG a Valaris-szal egyesül onnantól fogva azt fog elkérni ezekért a fúrásokért amit akar.