Regisztráció Elfelejtett jelszó

Európai Unió

Mostantól az anfitfasiszták az új nácik

#1509931 Koffein Előzmény: #1509896

Igen, lehet van benne cionista finanszírozás is, de egyre többnél mutatnak ki állami finanszírozást... sok finanszírozás kezd átalakulni, privátból államiba..

Müncheni biztonsági konferencia

#1509930 Koffein Előzmény: #1509906

A mai nappal befejeztem az utolsó anyagot is.. gondoltam írok egy összefoglalót, de aztán elhessegettem.. az irány adott, azon videók alapján is amit belinkeltem...

Kérdés ami felmerült bennem, amit egy újságíró sem kérdez meg. Mit keres ott a sori gyerek? miért tárgyal egy befektető politikusokkal? mit keres ott klintonné? mit keres ott egy zsáknyi demokrata politikus? és miért csak egy pár republikánus vett részt? kanada csatlakozni akar az eu-hoz? és mit szól ehhez az usa? a brittek hány éven belül terveznek csatlakozni? miért említik ezerszer is meg, hogy fehér férfiak a hibásak minden nyomorúságért? nem tök mindegy? meg kell oldani a problémát, csinálják jobban ha tudják.. (sajnos nem tudják, ezért inkább társadalom programozás folyik)

Összegezve a dolgokat, fent az elefántcsonttoronyból nézve minden fasza, azt gondolják, hogy ha nem is csillogó ferrarival, de egy s osztályú merdzsóval csapat az eu az autópályán, csak elfelejtik, hogy belülről rohad, és lassacskán egy trabant motor kerül a kettes golf helyére.. a merdzsó halad, a motor üvölt, lesz valahogy na...

#1509906 Koffein Előzmény: #1509894

Kaja Kallas 52 percnél azt mondja, "..27 országunk van 27 demokráciával, a saját politikai problémáikkal.."

Elszólás vagy szerintük is demokrácia van mo-on, csak mást kommunikáltatnak az ellenzékkel és mást amikor ov-ről kell nyilatkozniuk? hmmm

#1509896 matgab Előzmény: #1509836

Antifák: liberál-nácik, anarchista, primitív söpredék, terrorista erőszak szervezet, akik szokásos leginkább, mint a bolsevik mozgalmak többsége mindenféle cionista finanszírozással tartanak életben.

#1509895 matgab Előzmény: #1509839

a helyzet az, hogy mióta az elmúlt 15 évben a nők Európa meghatározó vezetői (Merkel, Von den Leyen stb) azóta mind Európa és azon belül főleg Németország zuhanórepülésben van, mind gazdaságilag, mind politikai tényezőként, mind szociális vagy belbiztonsági helyzetét tekintve.

Gyakorlatilag olyan, mint a Bibliában, a paradicsomi viszonyoknak a nők vetnek véget idiótaságaikkal.

#1509894 Koffein Előzmény: #1509845

Klintonné meg Sikorski ledominálnak mindenkit s látszik Sikorski fején, hogy mindenki fasiszta, aki nem ért vele együtt, ezért nem kell hangot adni azoknak, akik nem velük vannak... érdekes felfogás ez a folyamatos kioktatás...

A régi szép dolgokból...

#1509888 Koffein

Érdekes, klasszikus gondolkodó családok, hogyan élik meg a mai világot... van egy izlandi pár, aki elmeséli miért költöztek dániába... érdekes..

#1509841 TrendMan Előzmény: #1509839

Ha én vezetném az EU-t, biztos nem faék egyszerűségű elgondolásokkal tenném ezt.

Simán támogatnám azt, hogy az EU-n belül legyen két, akár három országcsoport, amely a saját kulturális gyökerei mentén akár más-más utat követ és mégis jogosult a központ támogatására.

Bonyolult világban élünk, nem egyértelmű, hogy melyik út vezet előre, versenyezzenek a különböző elgondolások!

#1509839 Koffein Előzmény: #1509838

Ursula aszondja, ösztönözniük kell az ai, űr, drone ipart,mert gyorsnak kell lenniük a piacon. Ezt tanulta az ukiktól. Hááát oké..

Starmer full háborús beszédet mondott.. és ami feltűnt, hogy közeledni akar eu-hoz gazdaságilag, tehát lehet a brexit után vissza fognak jönni az eu-ba?

#1509838 Koffein Előzmény: #1509837

Rubi jó beszédet mondott... benyalt, mintha próbálnának javítani a helyzeten...

#1509837 Koffein

Meghallgattam a kínai muksit, a végén enyhén megfenyegette Japánt. Aszondja ha újra szerencsejátékot játszik japán, akkor a veszteség gyorsabb és nagyobb lesz mint gondolnák... wtf, és semmi nemzetközi vihar? :)

#1509836 Koffein Előzmény: #1509832

Lyonba történt, gondolom eleinte nem volt tiszta, amikor a posztot kitették..

Értelmezés kérdése, hogy melyik oldal, hogyan keretezi. Sajnos ezek a címkék nagyon elcsúsztak 2022 után..

Anno volt súlya annak, akit nácinak hívtak, most mindenki náci, akivel nem ért egyet egy ballib oldal... ki kell érdemelni a náci megszólítást, azzal, hogy úgy megvernek valakit, hogy meghal. Ezzel elérték azt a szintet, hogy nácinak hívja őket az ember.. az én szemembe antifa = náci a klasszikus értelemben...

#1509832 TrendMan Előzmény: #1509831

Durva.

Úgy látom barna bőrű 'barátok' követték el, nem világos mit jelent ma az antifa, ki szervezi és milyen jogon nevezik magukat antifasisztáknak?

A helyszín kapcsán van egy kis kavarodás, hogy Lyon vagy Párizs, de persze nem ez a lényeg.

Különben is, antifasiszta az az orosz katona, aki a náci ukránokat támadja.

Vagy nem is?

Hollandia (Adó nem realizált nyereségre? Hogy is van ez?)

#1509807 Fornit Előzmény: #1509800

Ebbe bele van kódolva hosszú távon a minusz, főleg ha az egész lebegő nyereség után kell fizetni, nem csak az az évben képződöttre.

Hollandia (Adó nem realizált nyereségre? Hogy is van ez?)

#1509802 Koffein Előzmény: #1509800

Akkor a lebegő veszteséget szembeállítja a következő évben? Nem tudom, majd márciusban döntenek a törvény végső formájáról..