A mai nappal befejeztem az utolsó anyagot is.. gondoltam írok egy összefoglalót, de aztán elhessegettem.. az irány adott, azon videók alapján is amit belinkeltem...
Kérdés ami felmerült bennem, amit egy újságíró sem kérdez meg. Mit keres ott a sori gyerek? miért tárgyal egy befektető politikusokkal? mit keres ott klintonné? mit keres ott egy zsáknyi demokrata politikus? és miért csak egy pár republikánus vett részt? kanada csatlakozni akar az eu-hoz? és mit szól ehhez az usa? a brittek hány éven belül terveznek csatlakozni? miért említik ezerszer is meg, hogy fehér férfiak a hibásak minden nyomorúságért? nem tök mindegy? meg kell oldani a problémát, csinálják jobban ha tudják.. (sajnos nem tudják, ezért inkább társadalom programozás folyik)
Összegezve a dolgokat, fent az elefántcsonttoronyból nézve minden fasza, azt gondolják, hogy ha nem is csillogó ferrarival, de egy s osztályú merdzsóval csapat az eu az autópályán, csak elfelejtik, hogy belülről rohad, és lassacskán egy trabant motor kerül a kettes golf helyére.. a merdzsó halad, a motor üvölt, lesz valahogy na...