pedig ott vannak, ott figyelnek karigeri kátyuiban a zutakon
pedig ott vannak, ott figyelnek karigeri kátyuiban a zutakon
A zemberek úgy látom nem szerepelnek ebben a jövőképben.
Így, így, szorgos népünk győzni fog!!
Ha ezen az a fantasztikus úton XD XD XD megyünk tovább, Lágymányosi öböl 2030-ban:
![]()
Aaaaj már, nem elég nektek az, hogy "folytatják" ezt a nagyszerű gazdaságpolitikát?
Tényleg, ez egy jó felvetés:
A FIDESZ mikor ismerteti a programját?
Mondjuk Fidesz programm az már régen nincs.,kivétel amig lehet lopjunk. Közben már annyí érdeket sértet meg a Fidesz. Ráadásul az utobbi 5 évben az emberek elege lett , hogy egyre nehezebben élnek és közben látja a meggazdagodott elitet.
Úgy tudom 2014 óta többek kiváltak a NER-ből (vagy ha tetszik Orbán kiugrasztotta őket), emlékszünk, amikor furcsa döntések sorozatával keletre kezdte fordítani a Fideszt (pl. CEU kipaterolása).
Sok NER-esnek (elsősorban az Euro-Atlanti gondolkodású arcoknak) ekkor lett elegük az egészből és keresték a kiválási lehetőséget.
Ha jól veszem le, amiket hallok, a Tisza mögött elsősorban Euro-atlantisták állnak (Schiffernek van azt hiszem erről egy kiselőadása az Öt című fantasztikus elbeszélő költeményben a YouTube-on.)
Mivel Gyurcsány és a 'hagyományos' ellenzék úgy szar és alkalmatlan, ahogy van ez az opció a legjobb, ami maradt, tetszík, nem tetszik, nincs más kormányképes alternatíva.
MP-hez meg annyit, hogy amilyen abnormális irányba megy a világ, normális, empatikus, hétköznapi emberek egy ilyen hatalomharcban kb. két hónapon belül öngyilkosságot követtek volna már el. Nem csodálkozom rajta, hogy aki így állva marad, az hétköznapi értelemben nem biztos, hogy teljesen komplett vagy nem biztos, hogy teljesen hétköznapi.
Én tiszta (Tisz(t)a :-) )szívvel sajnos egyikre sem tudok szavazni.
A Fidesz lop, mint az állat. Nagyjából migráció ellenes (szerencsére olyan gazdasági helyzetet hoztak itt létre hogy a migirk amúgy sem akarnának itt maradni tömegével, persze WOLT futárból már nem tudom mióta nem láttam európait, tehát azért vannak)- és háború ellenes ez biztos.
Mint ahogy az is biztos, hogy a ballib nyugat európai politikai erők meg háború pártiak, hiszen ők rángatták eleve be az ukránokat ebbe a helyzetbe.
Ugyanakkor a Tisza- aki szinte csak Magyar Péterre építi fel magát szintén nem tudja az én szívem elhódítani. Aki ismerőseim közül személyesen ismerte MP-t, azok azt mondták róla, hogy tényleg egy igazi NER-es f@sz volt , egy narcisztikus pojáca és a Fidesznek valszeg nem is kellene nagyon mást csinálnia , csak hagynia , hogy MP beszéljen a tömeg előtt. Persze az ilyen beszédekre, azért ma már nem spontán kerül sor, szépen fel fogják építeni az image-ét.
De most ki az a hülye, aki elhiszi, hogy egy 10-15 évig a NERrel magas szinten összebútorozott sértődött személy igazából ezentúl becsületes, tisztességes, a közemberek érdekében eljáró ember lesz hirtelen?! Mitől változott volna valaki ekkorát, ha neki 10 éven keresztül jók voltak a leeső húscafatok, jól érezte magát a rendszer haszonélvezőjeként...?!
Azon kívül nincs egy pártszervezet mögötte, nincsenek szakemberek tömegei, akik az államigazgatási eljárásokban otthon lennének. Ilyen volt az ábra 90-ben és 98-ban is és mindig kellett legalább egy fél év, mire az akkori kormánypártok megtalálták az embereket, folyamatokat.
Marad az, hogy Toroczkaiékra vagy a Kutyapártra szavazok, még akkor is , ha mögöttük sincs pártszervezet, de ilyen típusú ellenzékekre szükség van egy parlamenti demokráciában és náluk még nem éreztem úgy, hogy szembeköpték volna eddig magukat.
Vona beállása a DK-ba meg már vicckategória. Ha az a hülye nem tette volna tönkre a Jobbikot, akkor ma már a Jobbik reálisan pályázna a 25-30%-os támogatottságra és akár ellenzéki akár meghatározó kormánykoalíciós partner lehetne akárkivel mára.
A Tisza védelmére azért el kell mondani, hogy a legtöbb érvényben lévő kormányzati szerződésbe nem lehet belelátni, ergo nehéz úgy tervezni, ha nem látja az ember, hogy mekkora a mozgástér.
Nem olvastam végig, de azt látom, hogy mindent kétszer mond el legalább, mindent kétszer mond el legalább.
Tehát ez max egy 120 oldalas program.
A másik amit kiolvastam, hogy az eddigi jó dolgok mind megmaradnak, nem lesz megszorítás és mindenki nagyon jól fog élni ezután és megszűnik a Magyarországon 500 éve fennálló urambátyám rendszer meg a korrupció is.
Talán csak egy dolgot hagytak ki talán belőle, amit hiányolok, hogy ezentúl a politikusok sem fognak többé hazudni...
Szerintem igaz. Annyi biztos.
2002-ben dolgoztam rövid ideig a képcsőgyárban.
Sugárveszélyes munkakörökben is védőöltözet nélkül dolgoztatták az embereket a futószalagon és a helyi HR a környékbeli kistelepülések kocsmáiban próbált péntek esténként részeg fiatalokkal munkaszerződést aláíratni.
Lehet tanulmányozni: https://magyartisza.hu/program
https://24.hu/belfold/2026/02/04/nyolc-ev-fegyhazr...
eközben az átlag német is röhög a szocik vergődésén
gondolom, ha fordítva történt volna, azaz szélsőjobbos ver antifasisztát és ugyanígy elítélik, akkor az nagyszerű volna és még kevésnek is tekintenék a nyóc évet... vicc h nem lehet normálisan hozzáállni a dolgokhoz és csodálkozunk, h egyik szélsőségből esünk a másikba..
Én már nem vitatkozok vele,aki olvassa, úgyis tudja hova tenni..
Amint már írtam EU topikba, ha ilyen szinten szembemegy a német politika az átlag német akaratával, akkor Weidel behúzhatja, ha és amennyiben a nagy német tőke besorol mögé... ha nem, akkor kétséges, hogy weidel nyer...
Az hogy a OV kormányon lesz-e amikor ez megtörténik, az majd ápr.12én kiderül :)
ez egy script, kvázi irodalmi mű mondtam is, de Ursula fenyegetése megtörtént talán te is tudod, weidel felszólalása ursula ellen megtörtént,weidel felszölalása az ukrik ellen megtörtént söt még több is talán te is tudod. Csak annyit mondtam h a lényeget érteni lehet. Mik vagytok ti h értékelni akartok ? :) talán kapnék valami fődíjat ? :) inkább gondolkodjatok és figyeljétek a jeleket, Mindenesetre áprilisban itéletet fognak hirdetni arrol amit mondtam is, így vagy úgy. Ha te is tudsz ilyet ahogy írtad, akkor tessék itt a lehetőség. Egy fő okot még nem is írtam le amit még az fejtett ki akit tegnap előtt temettek, de ezt nem is írom le, 22 könyvet írt tessék elolvasni.