Tisza program
matgab Előzmény: #1509716Én tiszta (Tisz(t)a :-) )szívvel sajnos egyikre sem tudok szavazni.
A Fidesz lop, mint az állat. Nagyjából migráció ellenes (szerencsére olyan gazdasági helyzetet hoztak itt létre hogy a migirk amúgy sem akarnának itt maradni tömegével, persze WOLT futárból már nem tudom mióta nem láttam európait, tehát azért vannak)- és háború ellenes ez biztos.
Mint ahogy az is biztos, hogy a ballib nyugat európai politikai erők meg háború pártiak, hiszen ők rángatták eleve be az ukránokat ebbe a helyzetbe.
Ugyanakkor a Tisza- aki szinte csak Magyar Péterre építi fel magát szintén nem tudja az én szívem elhódítani. Aki ismerőseim közül személyesen ismerte MP-t, azok azt mondták róla, hogy tényleg egy igazi NER-es f@sz volt , egy narcisztikus pojáca és a Fidesznek valszeg nem is kellene nagyon mást csinálnia , csak hagynia , hogy MP beszéljen a tömeg előtt. Persze az ilyen beszédekre, azért ma már nem spontán kerül sor, szépen fel fogják építeni az image-ét.
De most ki az a hülye, aki elhiszi, hogy egy 10-15 évig a NERrel magas szinten összebútorozott sértődött személy igazából ezentúl becsületes, tisztességes, a közemberek érdekében eljáró ember lesz hirtelen?! Mitől változott volna valaki ekkorát, ha neki 10 éven keresztül jók voltak a leeső húscafatok, jól érezte magát a rendszer haszonélvezőjeként...?!
Azon kívül nincs egy pártszervezet mögötte, nincsenek szakemberek tömegei, akik az államigazgatási eljárásokban otthon lennének. Ilyen volt az ábra 90-ben és 98-ban is és mindig kellett legalább egy fél év, mire az akkori kormánypártok megtalálták az embereket, folyamatokat.
Marad az, hogy Toroczkaiékra vagy a Kutyapártra szavazok, még akkor is , ha mögöttük sincs pártszervezet, de ilyen típusú ellenzékekre szükség van egy parlamenti demokráciában és náluk még nem éreztem úgy, hogy szembeköpték volna eddig magukat.
Vona beállása a DK-ba meg már vicckategória. Ha az a hülye nem tette volna tönkre a Jobbikot, akkor ma már a Jobbik reálisan pályázna a 25-30%-os támogatottságra és akár ellenzéki akár meghatározó kormánykoalíciós partner lehetne akárkivel mára.