Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

az eu nem értékek uniöja az eu a német hitel uniója

#1509667 KawaBazsy Előzmény: #1509660

Én már nem vitatkozok vele,aki olvassa, úgyis tudja hova tenni..

#1509662 Koffein Előzmény: #1509661

Amint már írtam EU topikba, ha ilyen szinten szembemegy a német politika az átlag német akaratával, akkor Weidel behúzhatja, ha és amennyiben a nagy német tőke besorol mögé... ha nem, akkor kétséges, hogy weidel nyer...

Az hogy a OV kormányon lesz-e amikor ez megtörténik, az majd ápr.12én kiderül :)

https://www.instagram.com/p/DUXs5xwEtSe/

#1509661 Spade Előzmény: #1509660

ez egy script, kvázi irodalmi mű mondtam is, de Ursula fenyegetése megtörtént talán te is tudod, weidel felszólalása ursula ellen megtörtént,weidel felszölalása az ukrik ellen megtörtént söt még több is talán te is tudod. Csak annyit mondtam h a lényeget érteni lehet. Mik vagytok ti h értékelni akartok ? :) talán kapnék valami fődíjat ? :) inkább gondolkodjatok és figyeljétek a jeleket, Mindenesetre áprilisban itéletet fognak hirdetni arrol amit mondtam is, így vagy úgy. Ha te is tudsz ilyet ahogy írtad, akkor tessék itt a lehetőség. Egy fő okot még nem is írtam le amit még az fejtett ki akit tegnap előtt temettek, de ezt nem is írom le, 22 könyvet írt tessék elolvasni.

#1509660 Koffein Előzmény: #1509659

Spade, ne haragudjál, de hol a forrás? Egy AI videót linkelsz, amin egy szép sztorit mesél el egy kitalált arc...

Ilyet én is írok neked... forrás, ki mit mondott, hol, ha brüxel, akkor tedd be a vitáról az anyagot, megnézzük és értékelünk, de ez így édeskevés...

#1509659 Spade Előzmény: #1509622

én nam akarok és nem is fogok itt választási aktuálpolitizálni, de úgy tünik h ov ,megnyerte a választást..És ezt előre jelzem miközben a közvéleménykutatök éppen "120%"-os bütyök elönyt mérnek (így 2 hönappal elötte még van sportértéke a bemondásnak) Az ok egyrészt trump aki mekkszivatta Brüsszit és jó ha nem vet ki belépési tilalmat meg vagyonzárolást bütyökre., A másik weidel aki hadat üzent ursulának és weber nagyúrnak mikor kimondta h az ukri robbantás az északi gázv ellen az ukrik hadüzenete volt németo ellen. És ezzel a német nagytöke az afd és Mo mögé állt.Ursula és weber nagyúrnak már lefőtt a kv és bütyöknek is mert a pénzcsapoknak hirtelen lesz vége mint a botnak. Sztem. Megdramaturgizált és lírai módon de ,meghallgatva érteni lehet a lényeget

magyar képzés oktatás vs németo. Miről beszélünk???

#1509622 Spade Előzmény: #1509606

Köszi szépen, cserében elárulom h kínában már régen nem gőzmozdony vontatja a vonatokat mint te hiszed, talán egyszer majd te is megtudod

#1509606 TrendMan Előzmény: #1509603

Te írtál utoljára hülyeséget, te nyerted a konverzációt!

Grat!

#1509603 Spade Előzmény: #1509594

Valahol ??? szinte az eu-ban mindenhol

az egész eu-ban amihez brüsszi hozzányul az mind szarrá válik ez ma a trend, De az igaz h a vasut szar mert hülyeség volt hallgatni vagy szótfogadni brüsszinek mert a simen és a straba képtelen jól dolgozni, az egész vasutat a kínaiakkal kellett volna átépíteni amit az atlétikai vb-n felajánlottak.Ma már 2x olyan sebesen járna mint a zosztrák. De az elmefogyatékos karigeri meg libsi banda megtorpedözta köszönjük meg nekik, csettintéssel vagy mivel

#1509594 TrendMan Előzmény: #1509593

Még szerencse, hogy ha valahol máshol valamit rosszul csinálnak és az a valami leépül, azt mi itt a választások előtt (is) egyből hivatkozási alapnak tekintjük.

#1509593 Spade Előzmény: #1509585

német közlekedésen sztem alaposan meglepődnél de szerencsére itt van karigeri meg a vele koalicioban toló tisza párt akik feltalálták a szarrá égő városi buszokat meg a hókotró nélküli hóeltakarítást már előre röhögök h mi lesz itt ha nyer a tisza

#1509590 Spade Előzmény: #1509585

ha véleményezi és rábukkanok a neten feltétlenül szólok neked

#1509585 TrendMan Előzmény: #1509579

Ebben az esetben a hölgy ideálisan alkalmas arra, hogy a rendőrminszter (úr) által irányított magyar oktatási rendszerről véleményt mondjon.

Kérjük meg, hogy véleményezze a forráshiányos magyar egészségügyi rendszert is meg a vonatközlekedést.

#1509579 Spade Előzmény: #1509575

A hölgy az egyik legokosabb nő a németeknél (különösen az analfabéta zöldekhez képest), és sokat tud a magyar képzésekről az itteni német cégektől. Viszont te semmit nem tudsz a német képzésekről....érdekes megnézni a fakju tanárurat (ha lehámozod róla a propaganda végét) és ahhoz képest (már régi a film ahhoz képest egy nagyságrenddel nött a migrik száma) még szakadékba is estek....de azért van egy pikatériája mikor egy török funkcionális analfabéta tanítja a németeket

magyar képzés oktatás ws németo. Miről beszélünk???

#1509575 TrendMan Előzmény: #1509569

A hölgy biztos nagyon ismeri a magyar oktatás problémáit.

#1509569 Spade

"önök Magyarországon a legjobb képzettségüek egész Europában"

Előbb osztogatás, majd ..

#1509526 TrendMan

https://index.hu/velemeny/2026/02/02/lazar-janos-r...

"Magyarország lemaradásában – amely a régiós vetélytársainkhoz viszonyított visszaesésünk miatt különösen fájdalmas sokunknak – komoly szerepet játszik az a gazdaságpolitika, amely 2022-ben fedezet nélküli jelentős kiadásokba kergette a költségvetést, aminek egyensúlya felborult és azóta sem tud helyreállni."