Köszönöm, máris olvasom!
Kösz! :-)
És kösz! :-)
Elolvastam, bár az az igazság, hogy amióta nem olvasok Pf-en sem véleménycikkeket, sem fórumot, azóta sikerül érezhető nagyságú pénzeket keresnem. :-)
Tőlük csak a száraz tények, adatok.
A felvetést kibontottuk külön cikkben, ami arról szól, hogy OTP 40 000 közelében milyen lépcsőzős / védelmi terv-sablon segít, ha olcsón tele vagy.
Gratula a türelemért! :)
Pf szerint még mindig olcsó https://www.portfolio.hu/uzlet/20260120/most-mar-v...
Sziasztok!
Jajajj, nagy a baj, segítsetek, tele vagyok olcsón vett OTP-vel! :-)
Legutóbbi világvégénél kitömtem magam 4 számjegyű vételekkel, fegyelmezetten rá is ültem a kezemre, de most közeledünk a 40 ezerhez meg főleg a választáshoz, és mivel megtanultam, hogy csak a paszuly nő az égig, így hát elkezdtem tervezgetni, hogy esetleg átadom valakinek a pakkomat, vagy annak egy részét.
Szóval nézegette valaki TA és funda alapon, hogy itt mostanában mi várható?
Okos ötleteket szívesen olvasnék. (Papírra vetített vágyak nyilván nem érdekelnek. :-) )
Szerintem befalap aki az orosz vagyon kiolvasztasara játszik. Tudják hogy a színész nem lesz ott csak pár hónapig és ha addig nem is, de utána felgyorsulnak az események.
Ki vásárolt 27 milliárdért? Most ez mozgatja a sajtó többségét.. kommentek szerint csak lölö lepi meg andikát, más szerint borul az otp, van olyan aki feltenné a házát arra, hogy lölö kezdi felvásárolni az otp-t.. :))
Sajnos igen, kiadták a püffedt fejűnek, hogy szedjen be forrást és pár szektor van amit lehet fejni még nagyobb fájdalom nélkül :\
Nagy Márton hűti a hangulatot.. :)
tegnap ATH, ma meg réssel le a banki extraprofitadó emelés hírére..
Alul becsültem kicsit akkor a távot, de 35 fölé nem várnám csak ha a béke beütne. Luminor lefőtt a sok kp-t azeri bankra lövik el ami jó, de nem olyan hirtelen lökés és az orosz piac jó lenne, ha egyszer visszatérne. Ukrán újjáépítésben nem kapunk szeletet a tortából, mert a gyűlölet meg lett alapozva szépen...
Első 4-el kezdődő célár.. oké, optimista forgatókönyv, de akkor is, első fecske... :)
https://www.portfolio.hu/bank/20251030/micsoda-tob...
A jelentés külön ábrán mutatja be, hogy a Citi három eltérő forgatókönyvet készített az OTP-re:
Háború vége után 40e fölé várnám, habár ahogy kinéz, a háború nem ér végett egy hamar... :-/
Tegnapi cikk: https://www.portfolio.hu/bank/20251029/ket-csillag...
A legmagasabb célárak most így néznek ki:
Celarakban is elég meredekek jönnek. Luminor off, a szolgáltatásuk elhízás. Talán Kazahsztán, 3% hitel, közszolgálati hozzájárulás és a háborút vége viheti első körben 35-40k-ra.
+ Az ilyen bankvásárlások, létestések sem lehetségesek előzetes hozzájárulás nélkül. Lehet Kazahsztánban besegítettek és ez a "hála" érte ami többszörösen meg fog térülni nekik.
Dehogy védelmi pénz, ez az Otthon Start jutaléka, hiszen a kormány az adófizetők pénzéből a piaci ár felett engedi, hogy a bankok "számlázzának" és így a 3%-os kamathoz az állam (az adófizetők) jó mélyen a zsebükbe nyúlnak.
Erro a bank jól jár még ezzel a támogatással együtt is. Aztán, hogy a kivitelezést Gödöllőn ki csinálja, azt meg szinte megtippelni sem lehet.
Aztán , hogy ez az alapítvány kinek a kezébe kerül, azt meg főleg nem lehet tudni!