Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Csányi alapitványa vásárol

#1508132 Ddavid Előzmény: #1504735

Alul becsültem kicsit akkor a távot, de 35 fölé nem várnám csak ha a béke beütne. Luminor lefőtt a sok kp-t azeri bankra lövik el ami jó, de nem olyan hirtelen lökés és az orosz piac jó lenne, ha egyszer visszatérne. Ukrán újjáépítésben nem kapunk szeletet a tortából, mert a gyűlölet meg lett alapozva szépen...

Beérett a munka

#1508057 Koffein Előzmény: #1508047

Első 4-el kezdődő célár.. oké, optimista forgatókönyv, de akkor is, első fecske... :)

https://www.portfolio.hu/bank/20251030/micsoda-tob...

A jelentés külön ábrán mutatja be, hogy a Citi három eltérő forgatókönyvet készített az OTP-re:

• Alap forgatókönyv: stabil gazdasági környezettel és kiegyensúlyozott pénzügyi feltételekkel számol. Az elemzők 4,2 százalékos nettó kamatmarzzsal, 82 bázispontos kockázati költséggel és 13 százalékos tőkeköltséggel kalkulálnak. Ez a forgatókönyv felel meg a jelenlegi piaci környezetnek, és ehhez tartozik a 35 520 forintos célár.
  • Optimista forgatókönyv: a legkedvezőbb verzióban a Citi gyorsabb gazdasági növekedéssel, élénkülő hitelezéssel és javuló kockázati profillal számol. A kamatmarzs itt 20 bázisponttal magasabb, vagyis 4,4 százalék körül alakulhat, miközben a kockázati költség 20 bázisponttal alacsonyabb lesz, mint az alapesetben. A tőkeköltség 50 bázisponttal csökken, így 12,5 százalékra mérséklődik. Ezek a kedvező feltételek jelentősen javítják a bank értékelését, és a Citi számításai szerint ebben a forgatókönyvben az OTP részvény célára 47 571 forint.
  • Pesszimista forgatókönyv: a kedvezőtlen szcenárióban a Citi gyengébb gazdasági növekedést, lassabb hitelkeresletet és magasabb kockázati költségeket feltételez. A kamatmarzs 20 bázisponttal alacsonyabb, tehát 4,0 százalék, a kockázati költség 20 bázisponttal magasabb, 102 bázispontra emelkedik, míg a tőkeköltség 50 bázisponttal nő, vagyis 13,5 százalékra. Ez a környezet nyomást gyakorolna a profitabilitásra, a célár ebben a forgatókönyvben 23 741 forint.

Beérett a munka

#1508044 Ddavid Előzmény: #1508040

Celarakban is elég meredekek jönnek. Luminor off, a szolgáltatásuk elhízás. Talán Kazahsztán, 3% hitel, közszolgálati hozzájárulás és a háborút vége viheti első körben 35-40k-ra.

Védelmi pénz ???

#1507865 Ddavid Előzmény: #1507847

+ Az ilyen bankvásárlások, létestések sem lehetségesek előzetes hozzájárulás nélkül. Lehet Kazahsztánban besegítettek és ez a "hála" érte ami többszörösen meg fog térülni nekik.

Védelmi pénz ???

#1507847 matgab Előzmény: #1507830

Dehogy védelmi pénz, ez az Otthon Start jutaléka, hiszen a kormány az adófizetők pénzéből a piaci ár felett engedi, hogy a bankok "számlázzának" és így a 3%-os kamathoz az állam (az adófizetők) jó mélyen a zsebükbe nyúlnak.

Erro a bank jól jár még ezzel a támogatással együtt is. Aztán, hogy a kivitelezést Gödöllőn ki csinálja, azt meg szinte megtippelni sem lehet.

Aztán , hogy ez az alapítvány kinek a kezébe kerül, azt meg főleg nem lehet tudni!

Célkeresztben Kazahsztán

#1507740 Koffein

https://www.portfolio.hu/bank/20251003/kazahsztanb...

"A felek jelenleg több nagy magyar vállalattal folytatnak tárgyalásokat, köztük az OTP Bank kazahsztáni piacra lépéséről, a Mol gázszektorbeli beruházásairól, valamint az MVM nukleáris és energetikai projektjeiről.

A telekommunikációs és űripari együttműködés mellett a védelmi ipar is napirenden van, továbbá egy magyarországi közlekedési és logisztikai központ kialakításáról is megállapodás született, amelybe Kína is bekapcsolódik."

Q2

#1507000 matgab Előzmény: #1506992

én már 15-16k-s árnál mondtam, hogy ez 30k felett lesz. Persze BUX longot csak idén indítottam és április elején ki is ráztak belőle...

Q2

#1506992 Ddavid Előzmény: #1506966

Na 30k-n átszalad vagy megfogja és bankvásárlás után megy tovább? Erőt érzek + Otthonstart hitelkihelyezési árazás, hogy szerintem át fog szaladni, bár csak a Wizzair így menne -_-

OTP-s ügyfélnek annyi lesz

#1506437 TrendMan

Nagyon érdekes!

Az OTP kivezeti az OTP direkt-et és júliustól már csak az OTP internetbank lesz elérhető.

Én trendeket követek, nem adok-veszek napi szinten, de időnként bele kell nyúlnom és mind részvény, mind certifikát tranzakciókat bonyolítottam az OTP direkten.

Ezeknek időnként nőtt a tranzakciós díja, de úgy összességében rendben volt.

Most azt látom, hogy az Internetbankban már csak befektetési jegyekre működik az ELADÁS/VÉTEL opció, részvény és certifikát esetén ez már meg sem jelenik.

Az egész felület olyan, mintha egy szenilis nyugdíjast vagy háziasszonyt próbálnának egy színes marketing felülettel kábítani.

Amit az ember keres, azt nem lehet megtalálni, amire nincs szüksége, azt az arcába tolják.

Az egész felület leginkább nagyon zavaró, üres és haszontalan.

Új csúcs

#1506279 Ddavid Előzmény: #1506189

Jönnek is a 12 hós 30-33 ezres célárak. Meglátjuk, mert a többi régiós bankhoz képest, tényleg van tér emelkedni.