A propaganda az pont a kormánymédia, meg aki terjeszti.
A propaganda az pont a kormánymédia, meg aki terjeszti.
Beütöd a közösségi médiába a rocsi nevet ott listázódnak... oké, személyesen nem fogod megtalálni, ha nem abba a körbe mozogsz.. meg az is lehet találkoztál velük, csak nem tudsz róla, mert tök átlagosan öltöztek és viselkedtek.. :))
Nem tudni, hogy mi a célja annak, hogy a fehéreket kiírtsák, de ez kb annyira lényeges nekünk, mint a szavannán kilőtt vadnak az, hogy miért is lőtték ki...
A háttérhatalom részesei pl az arab uralkodök saudiak stb pl. elég jol elvannak a zegyszerö zarabokkal. Megasztán nemtom hányszor láttad már rocsit, de sztem ha 1000 évig élnél akkor se látnád soha, qrva nehéz lenne öket megtalálni már csak azért is mert az összes titkosszolgálat is a kezükben van
Nem gondolod, hogy az általad említett hátérhatalom saját magával tol ki, ha lecseréli a fehéreket a jobban irányítható muszlimokra? Ha elérik a céljukat, ugyanaz lesz, mint mondjuk irnba, hogy jön egy arc, és a hátérhalom összes tagját fellógatja.. csak kérdem, nem tudom, de itt logikai bukfencet érzek..
Nem értem h mit nem értesz, ez csak ilyen kamu nem értés lehet, mert azért a kulcsot tudod nem úgy mint akik agyszükületben szenvednek,.Akik a hülyeségig vitt propaganda telexet meg 444-t hvg-t retek stb-t idézgetik mintha nem lenne saját gondolatuk.. A fehér embert nem a fehérember irtja ki hanem a háttérhatalom és a seggnyaló korrumpált politikusai (ezeket már 2-300 éve leírták csak a hülyék és kilora megvettek ,nem olvassák). Mert a muszlimokat sokkal könyebb "kezelni" és a világhatalmat megvalósitani. Ok pedig zsidok és így a fehéremberek felett állnak mert vannak sokan az arabok, törökök irániak pakik stb. között is és épp annyira fehéremberek mint amenyire törökök irániak stb
A fehér ember majd eltünik mint pl. a neandervölgyi ember aki szinte mindenben fejlettebb volt mint a végül gyöztes homo sapiens, Mi ezzel a gond ? A hátérhatalomnak nem fognak hiányozni az biztos.
Nem minden nő ilyen idióta, a legtöbben megállnak a ribanc rendszámnál :)
Agyamentek de, ha a fehér ember kihal, az nem a néhány tízezer ide vagy oda tolt migráns miatt lesz, sokkal inkább ezek (és hasonló) dolgok miatt:
Teljesen agyamentek ezek az európai politikusok.
Amennyi migri bent van már Európában és amennyire szaporodnak az európaiakhoz képest, ezek itt 50 éven belül le fogják tarolni egész Európát.
Egyszerűen nem értem az európai baloldali politikusokat, hogy rövid távú érdekeik mentén egyszerűen golyót repítenek az európai lakosság fejébe.
Ezek a migrik nem lesznek velünk toleránsok. Meg fogják követelni ha többségben lesznek, hogy alájuk rendeljük magunkat (már ahányan maradunk) és mi vegyük fel az ő vallásukat, szokásaikat, jogrendszerüket.
És nem az van most sem, hogy a migrik tömegével demonstrálnának, hogy mi nem azok vagyunk, akik erőszakot követünk el és kivetnék magukból azokat a társaikat , akik még kevésbé hajlandóak beilleszkedni, hanem egyszerűen csak várnak. Arra, hogy mikor fognak majd ők diktálni a csőcselék segítségével.
Ha lesz még valaki 1000 év múlva a Földön, akkor egyszerűen nem fogják érteni, hogy a fehér ember miért végezte ki magát harc nélkül, önként és dalolva.
Berlinbe egy irodaházat alakítanak át migrilaká, ahol a tervek szerint több mint 1000migrit fognak elszállásolni..
A lényeg, hogy németo-ban a zöldek korlátlan befogadás mellett kampányolnak, de ahogy az ő környékükre költöztetik, akkor már egyből nem tetszetős az ő közösségük számára...
Nincsenek elegen, még nem szűnt meg teljesen a karácsonyi vásározás..
Követeli a Berlini baloldal, attól függetlenül, hogy német állampolgárok vagy sem..
Szóval kellenek a szavazók...
"Johann Wadephul külügyminiszter Szíriában tett látogatást, és egy lerombolt város megnézése során azt mondta, ide rövid távon nem térhetnek vissza a Németországba menekült szíriai állampolgárok."
ja , így már érthető. Azt hittem ezekben az országokban ilyen az 1000 főre jutó erőszakok aránya.
Éreztem, hogy az úgy kevésbé valós.
Így egyedül a lengyel fura, hogy így viselkednek ott, amit nem tudok mivel magyarázni.
Az nem ország, hanem nemzetiség.. londonba 10e főre vetítve ennyi nemi erőszakot követnek el az adott nemzetiségűek..
Kizárt, hogy a briteknél ez ilyen alacsony legyen. Max, ha a bevándorlók által elkövetett eseteket az adott ország statisztikáiba írják bele, nem a britbe. Meglep, hogy Románia vagy Bulgária magasabb, mint India vagy Ukrajna vagy Brazilia