Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Luckin Coffee visszatért

#1506701 Koffein Előzmény: #1506700

Úgy rémlik, hogy kivonult az amcsi tőzsdéről.. talán OTC-ben még van kereskedés...

Luckin Coffee visszatért

#1506700 matgab Előzmény: #1506689

soha nem is tűnt el...

A fejem verem a falba, mert amikor 2 dollár alól visszajött akkor nagyon gondolkodtam rajta, hogy veszek egy rahedlit, de nem tettem.

LKNCY.US a ticker-je...

40% esést várnak

#1506630 matgab Előzmény: #1501132

az a durva, hogy ezek a kínai spam részvények még mindig ott vannak az USA tőzsdén és a SEC nem billenti őket fenékbe.

1 év után ránéztem egykori kedvenc részvényemre, ami az elmúlt 1 év alatt is esett 3900 USD-ről (soha nem volt annyi, csak a higítások miatt mutatja ezt az árfolyam) 0,1-re.

Pedig az előzményben 1 éve azt írtam, hogy már akkor esett az alig még 1 évvel ezelőtti eladásomhoz képest 98,7%-ot.

Egész pontosan a 2023.augusztus eleji árfolyamához képest az árfolyam az 1/ 500.000-én van most...

Nem gyenge teljesítmény!

Hasonló perspektívájú céget látok most is MAAS néven.

És ami durva, hogy azóta is él és vírul a fórumuk a Stocktwits-en...

Három frontos háború

#1506584 Koffein Előzmény: #1506578

NBC szerint alvó ügynökök kerülhetnek aktiválásra... döbbenet hogy miket tud a nyitott határ.. csodálkozunk? áááá dehogy..

Kép

Ismét a Boeing

#1506507 TrendMan Előzmény: #1506495

Ezek sem érdektelen gondolatok:

"A pilóta a gumikerekek helyett a fékszárnyat húzta be????"

https://infostart.hu/kulfold/2025/06/13/peto-gyorg...

"Végül megjegyezte: mindazok, akik egy kicsit értenek a repüléshez, kellő tapasztalatokkal rendelkeznek és otthonosan mozognak ebben a közegben, eleve nem választják az Air India légitársaság gépeit, de a mostani eset után lehet, hogy akik mégis így döntenek, először a 11A jelzésű ülést fogják keresni."

https://telex.hu/techtud/2025/06/13/boeing-dreamli...

Ismét a Boeing

#1506487 Koffein

Az Air India repülőgépe 242 utassal a fedélzetén röviddel a felszállás után lezuhant. A baleset oka egyelőre nem ismert, és hónapokba telhet, mire kiderül. A balesetekre vonatkozó nemzetközi protokollok szerint a baleset helyszínéül szolgáló ország vezeti a vizsgálatot, a hatóságokkal, a repülőgép és motorjainak gyártójával együttműködve.

Az incidens a Boeing 787 Dreamliner repülőgépével történt, amely egy hosszú távú járatokra tervezett, népszerű széles törzsű modell. A hírre a vállalat árfolyama 8%-ot zuhant a tőzsdenyitás előtti órákban. Szintén esett a repülőgép-hajtóműveket gyártó GE Aerospace és a repülőgép-alkatrészeket előállító Spirit AeroSystems is.