https://telex.hu/gazdasag/2025/01/28/volkswagen-au...
Mondjuk én biztos nem szeretnék egy guruló számítógépet vásárolni, sokkal inkább egy tökéletes finommechanikai terméket, amelyet még én irányítok.
De ha már guruló számítógép, akkor legyen kicsi és praktikus.
amikor nem is gondolkodsz, csak cselekszel és viszed a kedvenc játékszert...
Mindig megmagyarázzuk, hogy a rosszabb miért jobb. Itt szerencse volt, hogy TESLA=TESLA egy szinten van a precedencia táblázatban. Itthon is nem egyszer fordult elő, hogy a drágább autóval rendelkező úgy érezte neki joga van szóvá tenni, hogy az olcsó miért tölt 80%-ig és megkérdőjelezni(mindezt túliskolázott kötözködő hangnemben amiből lejött, hogy Ő elsőbbséget élvez mindenki és Ő jobban tudja) a töltő használat létjogosultságát.
Az a jó ezekben az emberekben, hogy szerintük kétféleképpen lehet csinálni egy dolgot "Úgy ahogy ők vagy rosszul". Ez kivetül a politikai véleményükre, táplálkozásra, mobilitási kérdésekre stb. és vérmes stílusban elsöprik a más véleményen/megoldással rendelkezőket.
UI: Elektromos autózásnál sosem rakják oda a matekot: beker költség, üzemeltetés, tankolás publikus oszlopokon, maradvány érték. Úgy meg a szopkodós influenszerkedés egyre kevesebbet ér. mondom úgy, hogy nálunk is a 2. kocsi elektromos, de a matek és többi objektív datán alapul a döntésünk. Ha Bandit néztük volna aki belevörösödik a sponzos szopkodásba néha akkor VILLANY > ALL relációt használnánk ész nélkül. :D
Télen szerintem is több a töltési idő.
Na megfejtették, van elég töltő, csak a szakszervezet nem engedi beüzemelni azokat :)
A kommentekben azt olvastam, hogy 15-20 perc lehet egy teljes feltöltés, de ez elég valószínűtlennek hangzik.
Síelős hétvége után mennének haza.
Az a durva, hogy aki utoljára áll be, az vár egy fél napot, hogy elkezdhesse tölteni, s a töltés hidegbe nem pikpak megy... szóval kb vár 3-4 órát és még tölt 1-2 órát, hogy elindulhasson hazafele.. :)
Érdekes. Ezek egyébként dolgozó emberek? És ezt Norvégiában már megoldották vagy ott vajon ugyanez megy?
Svédország, tesla töltőállomás.. és mind egyéniségnek gondolja magát... :)))
félreértetted. Csak elektromos autó lehet már.
A belső égésűek vannak kitiltva.
De azért Norvégia rendületlenül hozza fel a gázt és az olajat, de csak exportra, mert ott nem szennyez. :-)
félreértetted. Csak elektromos autó lehet már.
A belső égésűek vannak kitiltva.
De azért Norvégia rendületlenül hozza fel a gázt és az olajat, de csak exportra, mert ott nem szennyez. :-)
Van ott energia, meg gondolom fejlesztették is a hálózatot...