Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Hát nem látjátok a repte…

#1504168 matgab Előzmény: #1504160

Hát nem látjátok a reptereken a luxus magángépeket?

A kikötőkben a luxus yachtokat?

Hát honnan lennének ezek, ha nem lennének EU-s pénzek??

Igen, én se nagyon látok…

#1504162 Koffein Előzmény: #1504160

Igen, én se nagyon látok semmit... az egyszerű ember, mint amilyenek mi is vagyunk, abból tudja leszűrni, hogy jól gazdálkodnak-e, milyen az oktatás, egészségügyi ellátás, tömegközlekedés, és az utak állapota... a többi bla bla...

Lehet ám, hogy ebből a p…

#1504160 TrendMan Előzmény: #1504158

Lehet ám, hogy ebből a pénzből nem (sem?) épült volna semmi értelmes, csak mondjuk lombkoronasétány, lombkoronasétány és lombkoronasétány.

Legalábbis nem látom, hogy a korábbi pénzekből milyen értelmes folyamatok indultak el? (De lehet nekem nincs kellő rálátásom?)

100 dodos aranyeladás

#1504086 Spade Előzmény: #1504085

Surányi mi ? Ha Ha Ha suri egy dologhoz ért hogyan kell 100 dodoért elpattintanii a zaranyat :)

Most jön a fordulat

#1504025 TrendMan Előzmény: #1504014

Nekem erről egy bizonyos diktátor második vh-ús csodafegyvere jutott eszembe.

Na meg az, hogy ha valami működik, akkor az a nagy vezetőnek köszönhető, mert ő egy zseni, ha meg nem működik, akkor az egy olyan nehézségű feladat volt, amely adott körülmények között megoldhatatlan volt.

A megmondóember rámutat a felelősökre, de soha nem ő lesz a felelős:

https://index.hu/gazdasag/2024/12/22/forint-dollar...

Delhusa Gjon parkolási botránya

#1504015 matgab Előzmény: #1503921

én azon csodálkozom, hogy ilyenkor nincs egy jóérzésű polgár, aki kulccsal felvésne egy nagy áthúzott P Betűt mondjuk a két jobboldali ajtóra...

Most jön a fordulat

#1504014 matgab Előzmény: #1504009

két dolog jut eszembe erről a cikkről...

Az egyik az egy éles bepillantás ahogy a kormány a 2025-ös költségvetést tervezte:

A másik az az, hogy ezek a nagy fordulatokat mindig jövőre (vagy max 2 év múlvára várjuk), aztán még a múltat is alulteljesítjük általában.

ezt is lelézerolta ..

#1504008 Koffein Előzmény: #1504001

Erre számítani lehet, minden családtag, barát lefokozásra, vagy kirúgásra kerül... próbálják elszigetelni, hogy véletlenül se kerüljön ki olyan belsős infó, ami a kormányzópártra negatívan hathat...

Lézer Jani kifogáskezelés level 1000

#1504000 Koffein

Gondolom a közutakra se azért nem költenek, mert nem használják... XD

"Lázár elmondta, hogy vasútfejlesztésre eddig azért nem költöttek annyit, mert először meg akarták nézni, hogy használják-e az emberek a vasutat, az utazást pedig a magyarok „árérzékenysége” miatt olcsóbbá tették. Előtte üres kocsikról szóltak a hírek.."

https://24.hu/belfold/2024/12/19/lazar-mav-vasutfe...